18.08.2010, 14:39:04
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
|
|
Citat:
În prealabil postat de georgiana.gabriela
Mai omule, eu am zis ca Sfanta Traditie explica Sfanta Scriptura, nu ca o contrazice, cum ai inteles tu.
Cuvantul lui Dumnezeu nu este estimat in procente, dar daca o fi sa o luam asa, este 100% adevarat, numai in Biserica Ortodoxa (Dreptcredincioasa).
Abia acum am inteles la ce se referea acel citat. Ei bine, se referea la voi, la eretici. Si stii de ce? pentru ca si voi tot "in Numele lui Dumnezeu" spuneti ca faceti toate, dar defapt minciuna este arma voastra ascunsa, pe care o credeti fara sa faceti diferenta intre ea (minciuna) si adevar.
Si eu nu am spus ca preotii sau cei care se roaga pentru suflete hotarasc soarta celui decedat, dar ei mijlocesc cu rugaciunile lor la Dumnezeu, la fel cum si Maica Domnului si Sfintii o fac (in care voi nu credeti, si de aceea nu crezi ca mai este vreo nadejde.)
<<Mult poate rugaciunea staruitoare a dreptului>> (Iac.5,16)
Sarmanii au murit chiar in ziua nasterii lor, dar am mai zis (si vad ca degeaba am zis) ca Dumnezeu are judecata Lui si cu acei copii, desi, daca s-ar fi putut, ar fi trebuit sa fie botezati.
Ps: in postul precedent al meu, am pus Quote gresit si s-au amestecat spusele mele cu ale altui user, imi cer scuze.
|
Ai început să te repeți. Nu e cazul, ți-am răspuns deja la postarea aceea.
Textul din Iacov 5,16 se referă la rugăciunea pentru cei în viață (bolnavi), nu la rugăciunea pentru cei decedați.
|