Eu singura carte in care cred cu pretul vietii e Biblia.Asa poate scrie oricine orice teorii,pot sa scriu si eu cateva volume chiar despre ce mi se pare mie...deci mai usor cu imbecilizatul,ma scuzati,cu cititul din nu stiu ce carti.Bineinteles ca Dumnezeu ne da semne,si sub astfel de forme,dar degeaba,ca noi nu bagam nimic la cap.Cine are ochi vede tot ce se intampla,nu-i trebuie lui nu stiu ce informatii de nu stiu unde.Lasa tu traducerea,ca tot aia inseamna,daca vrei tu dovezi o sa-ti dau de pe net(de unde n-am citit prostii cum zici tu,probabil ca tu faci asta,ca asta e tendinta celor ce acuza)cu Bush senior anuntand in 29 ianuarie 1991(retine data)noua ordine mondiala.Revenind la revolutia industriala,mai gandeste-te,vrei lux sau mantuire,una din doua,nu se poate altfel,vrei material sau spiritual?Mantuirea se face in suferinta,nu in huzur.Daca vrei imparatie pamanteasca(precum masonii) nu o vei obtine pe cea cereasca,a Mantuitorului.Bineinteles ca globalizarea e cel mai mare pericol,dar asta oare cum se face?Cu calul si caruta?Ai ghicit,prin progres industrial...si nu numai...asa ca vezi ca te contrazici.
P.S.Si da,vreau sa revin la cal si caruta!
|