Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Vârsta nu se socotește, ci se adeverește.
Vsovi=vsovivi . Adică, tot un drac! Ai modificat de mai multe ori 42 în 92 și iar în 42, dar poza ta de pe cartea de identitate, chelboșel și băloșel, te-a dat de gol.
Ai în mod sigur 42 cu 7. Repede, treci în cearceafuri ude, până nu e prea târziu și ți se topește de tot materia cenușie!
|
După ce ți-ai vădit minciuna ai început să ne amețești cu petele roșii de pe rochiță? Ai trecut direct la calomnii... nu mă supăr... chiar sunt chelboșel și băloșel și plin de cearceafuri ude... dar eu am ieșit din ele, și se pare că nu materia mea cenuși ci materia ta cenușie începe să intre în lingvisvism...
că iată ce susții:
Citat:
Iar minți și răstălmăcești. Nu e vorba de o enumerare când zici:
" ... dadaiștii, yesmenii, nu cumva sunteți voi? "
Acest "voi" este factor comun pentru dadaiști și yesmeni, deci e vorba de aceeași mulțime ("voi") , a cărei elemente sunt simultan dadaiști și yesmeni, deci dadaiștii și yesmenii sunt același lucru, nu o enumerare de elemente distincte.
Asta pentru că ai pretenția să gândești logic. Dar mai trebuie să depui și puțin efort.
|
Păi exact,
voi este un factor comun, un factor coagulant între două fețe ale aceleiași monede... CEZARUL, pe care-l slujiți cu aprindere ca-ntr-o intreprindere... umflată nu cu pompa ci cu trompa, n-am găsit altă rimă.
Cap sau pajură...
ia să vedem ce pică... eretele sau scăfârletele? Sigur că e totuna la
voi... cu puțin
efort lingvisvistic.
Pentru ce nu dați Cezarului ce este al Cezarului și Lui Dumnezeu ce este a Lui Dumnezeu?
Deci: A cui sunt însemnele și diadema?
Căutați pe Iona în pântecul peștelui și dați-L ca dare...
Căci acestui neam viclean și desfrânat nu i se va da alt semn decât semnul lui Iona proorocul.