View Single Post
Vechi 18.08.2010, 18:14:38
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Va veni Ilie si Enoh. Si nu le vor pune chiar pe toate la punct,oricum vor fi omorati ca ei nu au cunoscut moarte trupeasca. Dar prea ati insistat dvs pe aspectul asta,si anume "vine Ilie". Inseamna ca stiti si cand vine,nu? Ca asa nu vad de unde atata agitatie. si Hristos o sa vina iar,tot Scriptura zice.
Deci ne puteti raspunde si nou?
Păi dacă au venit furtuni și trăznete, cutremure și inundații, foc și pâclă la festivalul de la Rio și pe la Kremlin și tot felul de explozii, iată acum omizile au năpădit pe la prahovenii ce le întorc mereu ca la Ploiești și ca pe la Techirghiol... sau ce crezi că noi suntem scutiți?

Și ce tot vorbiți voi? Eu nu sunt Ilie-Ioan și nici Ioan-Ilie... ca să știu când revine proorocul și îngerul Domnului.

Dar dacă nu mă pocăiesc, și nu lepăd complet pe satana și pe vsovi cel fricos și necredincios, mai rele vor veni asupra noastră... l-am lepădat pe satana și pe vsovi și am devenit vsovivi, dar mai răsar muguri vechi din lăstăriș...mereu, așa că e greu... cu jertfirea la jertfelnic.

Și ziceți că de la criza financiară se ridică problema în data de 12.12.2012 în ceasul al 12-lea și nu de la cafea? De ce ziceți voi așa?

Last edited by vsovivi; 18.08.2010 at 18:40:20.
Reply With Quote