View Single Post
Vechi 18.08.2010, 18:44:33
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Nu trebuie sa te intristezi, Biserica Ortodoxa are raspuns pentru toate.
Multumesc, Costelush, chiar sper ca oamenii aceia sa primeasca ajutor duhovnicesc din partea Bisericii. Personal am incredere in Dumnezeu ca , asa cum spune in Scripturi, nu va pedepsi pe cel nevinovat pentru cel vinovat si va avea grija de soarta bebelusilor, ca un Tata bun si iubitor de oameni ce este.
Ma gandesc insa la cei ramasi , la parinti. Ca femeie ma gandesc la mame. E destul necaz pentru o femeie sa fie lehuza, lehuzia e o perioada grea in care se poate cadea usor in depresii. Iar daca peste aceasta mai vine si moartea copilului tau prajit de viu intr-o camera de langa tine, lumea ta se poate darama dintr-odata. Si daca, peste toate acestea, mai vine si un om al Bisericii, al carui cuvant cantareste mult, si iti spune ca nici Dumnezeu nu da prea multe sanse copilului tau, de unde sa mai astepti mangaiere si o raza de lumina? Numai bunul Dumnezeu ii mai poate ajuta pe acesti oameni. Ai mila de ei, Dumnezeule bun si mare... + + +
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote