Citat:
În prealabil postat de Bast-et
Tu asta mi-ai facut sa observ... ca oameni aia au criptat tot.
Unul imi zice ca nu trebuie s-o citesc, altul ca trebuie sa ma duc la preot, altcineva ca m-am ratacit. Zi-mi si mie ce sa fac?
|
Of, intr-adevar, se vede ca asta am facut, dar eu am dorit sa nu te mai cramponezi de asemenea lucruri si se vede ca am obtinut exact contrariul.
Pai ce sa faci? Iti trebuie un pic de credinta, un strop, atata tot. Cum il obtii?
Un parinte spunea ca,pentru a dobandi credinta, trebuie sa faci faptele credintei (adica mers la biserica, rugaciuni, post, etc, ce face un crestin obisnuit), insa eu cred ca aici e un cerc vicios. Adica nu ma indoiesc ca toate astea iti sporesc credinta, dar pentru a le face trebuie sa ai de dinainte macar un pic de credinta. Dar daca esti tabula rasa, dar tu nu mai vrei sa fii asa, adica vrei sa crezi asa, roaga-te la Dumnezeu sa iti dea credinta si sa iti lumineze mintea, sa intelegi. Continua sa citesti Biblia, insa incepe cu Noul Testament. Noi, crestinii, stim ca este recomandat ca inainte sa o deschidem, sa ne facem semnul Crucii si o mica rugaciune, ca sa intelegem ce trebuie. Atat m-am priceput eu sa te sfatuiesc si iti doresc sa te ajute Dumnezeu sa-L descoperi, ca El asta vrea de la noi toti.