Citat:
În prealabil postat de Anna Vasilica
Vreau sa va spun ca am promis sfantului ca citesc in fiecare seara acatistul. Inca din prima saptamana, schimbarile din viata mea au fost vizibile. I-am spus sfantului Nectarie de fiecare data of-ul meu si vreau sa va spun ca in cel mai scurt timp problemele mele s-au rezolvat si mi-am regasit si linistea sufleteasca de care aveam atata nevoie. O problema personala, o neimplinire imi apasa sufletul de mai multi ani, m-am rugat cu cuvintele mele parintelui Nectarie si i-am spus gandurile ce ma apasau. Acum e liniste in viata mea si datorez asta Domnului Nostru IIsus Hristos, Preasfintei Fecioare Maria si sfantului Nectarie. Am hotarat sa spun si altora despre puterea acestui sfant. Rugati-va cu incredere ca e grabnic ajutator celor ce sunt in nevoi!
|
Anna Vasilica, vad ca tu citesti acatistul pentru ajutor, eu am inteles ca trebuie citit paraclisul pt ajutor si acatistul pentru multumire...tu cum stii...sau nu conteaza...eu citesc paraclisul acum pentru a cere ajutor Sfantului NECTARIE. Va rog si cei care mai stiti sa-mi raspundeti daca vreti. Va imbratisez cu drag.