View Single Post
Vechi 18.08.2010, 23:09:43
eu_minunea eu_minunea is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vasilica Vezi mesajul
Vreau sa va spun ca am promis sfantului ca citesc in fiecare seara acatistul. Inca din prima saptamana, schimbarile din viata mea au fost vizibile. I-am spus sfantului Nectarie de fiecare data of-ul meu si vreau sa va spun ca in cel mai scurt timp problemele mele s-au rezolvat si mi-am regasit si linistea sufleteasca de care aveam atata nevoie. O problema personala, o neimplinire imi apasa sufletul de mai multi ani, m-am rugat cu cuvintele mele parintelui Nectarie si i-am spus gandurile ce ma apasau. Acum e liniste in viata mea si datorez asta Domnului Nostru IIsus Hristos, Preasfintei Fecioare Maria si sfantului Nectarie. Am hotarat sa spun si altora despre puterea acestui sfant. Rugati-va cu incredere ca e grabnic ajutator celor ce sunt in nevoi!
Anna Vasilica, vad ca tu citesti acatistul pentru ajutor, eu am inteles ca trebuie citit paraclisul pt ajutor si acatistul pentru multumire...tu cum stii...sau nu conteaza...eu citesc paraclisul acum pentru a cere ajutor Sfantului NECTARIE. Va rog si cei care mai stiti sa-mi raspundeti daca vreti. Va imbratisez cu drag.
Reply With Quote