View Single Post
Vechi 18.08.2010, 23:33:00
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de licorcrist Vezi mesajul
Insa ati aratat si ca exista posibilitatea ca si in alte postari sa fi facut la fel, insa nimeni sa nu fi observat.
Nu eu am "arătat", ci dumneavoastră. Faptul că ați spus-o deja de două ori nu înseamnă că eu am arătat.

Citat:
Nu il plingeti pe penticostalulmintuibil. Nu s-a plins el de nimic, nu il plingeti Dvs.
Nu îl plâng. probabil n-ați înțeles aluzia că vă deplâng pe dvs. pentru modul cum folosiți "efa dublă".

Citat:
5. "Scriptura nu spune nimic în general cu privire la botezul copiilor".
E bine ca recunoasteti asta, dupa o zi de postari. E un pas mare inainte.
O spun deja de câteva luni bune pe forum, era bine să citiți și postările mele mai vechi (poate ați mai fi vânat niscaiva greșeli).

Citat:
Eu nu am a va arata nimic. Dvs trebuie sa aratati
Felicitări pentru consecvență. Înseamnă că nu am greșit când am sesizat scopul dvs.

Citat:
2) sau copiii care au murit nebotezati, intrucit nu s-au pocait si nu au crezut (asa cum afirma principiul Dvs ca obligativitate), NU sunt mintuiti si nici nu vor fi NICIODATA.

Alegeti.
Ați uitat un singur amănunt (de fapt trei): și întrucât nu au putut avea dorința de a fi botezați, nu au putut fi învățați și în consecință nici nu s-au botezat (au fost doar botezați de alții) nu se pune problema mântuirii sau a nemântuirii lor. Rămâne la latitudinea lui Dumnezeu să-i mântuiască fără a I se cere socoteală de către licorcrist ori tricesimusquintus.
Reply With Quote