Citat:
În prealabil postat de licorcrist
Insa ati aratat si ca exista posibilitatea ca si in alte postari sa fi facut la fel, insa nimeni sa nu fi observat.
|
Nu eu am "arătat", ci dumneavoastră. Faptul că ați spus-o deja de două ori nu înseamnă că eu am arătat.
Citat:
Nu il plingeti pe penticostalulmintuibil. Nu s-a plins el de nimic, nu il plingeti Dvs.
|
Nu îl plâng. probabil n-ați înțeles aluzia că vă deplâng pe dvs. pentru modul cum folosiți "
efa dublă".
Citat:
5. "Scriptura nu spune nimic în general cu privire la botezul copiilor".
E bine ca recunoasteti asta, dupa o zi de postari. E un pas mare inainte.
|
O spun deja de câteva luni bune pe forum, era bine să citiți și postările mele mai vechi (poate ați mai fi vânat niscaiva greșeli).
Citat:
Eu nu am a va arata nimic. Dvs trebuie sa aratati
|
Felicitări pentru consecvență. Înseamnă că nu am greșit când am sesizat scopul dvs.
Citat:
2) sau copiii care au murit nebotezati, intrucit nu s-au pocait si nu au crezut (asa cum afirma principiul Dvs ca obligativitate), NU sunt mintuiti si nici nu vor fi NICIODATA.
Alegeti.
|
Ați uitat un singur amănunt (de fapt trei):
și întrucât nu au putut avea dorința de a fi botezați, nu au putut fi învățați și în consecință nici nu s-au botezat (au fost doar botezați de alții) nu se pune problema mântuirii sau a nemântuirii lor. Rămâne la latitudinea lui Dumnezeu să-i mântuiască fără a I se cere socoteală de către licorcrist ori tricesimusquintus.