View Single Post
Vechi 18.08.2010, 23:50:55
Bast-et Bast-et is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Bast-et
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Si ti se pare ok ceea ce ai enumerat mai sus?
Nu ma intreba pe mine, intreaba-i pe ei.

Citat:
Doamne, rataciti mai sunt unii/unele....pentru relaxare...pentru impacare.....de ce sa nu facem si yoga atunci? ca cica si ala relaxeaza....si nu te lasa gravida.
Vezi, asta e problema, libertatea asta prost inteleasa. Am 15 ani, sunt mare si tare, pot sa fac si sex sa vad cum e, sa fiu cool, sa nu se uite aia urat la mine. De aici pot iesi alte chestii, sarcina, boli, etc. Atunci spune-mi si mie in ce consta chestia cool? ca la 15 ani ai facut un avort ca sa nu te impiedice in urmarea unei scoli? e cel mai groaznic lucru care se poate intampla unei fete/femei.

Nu stiu cati ani, dar ai mare grija, nu privi cu atata usurinta lucrurile. Nu inseamna ca poti face sex oricand si daca se nimereste sa ramai gravida te duci imediat la spital si rezolvi. Mai devreme sau mai tarziu toate faptele pe care le faci te vor ajunge.
Uite, eu chiar nu vreau sa se ajunga la avort, adica voi face tot posibilul sa ajung acolo.
Solutia avotului, deci si a sarcini sunt anticonceptivele. Atata timp cat voi nu dati o educatie sexuala corecta copiilor vostri, si blestemati anticonceptionalul, o sa aveti de a face cu acesti "copii" omorati.
Reply With Quote