View Single Post
Vechi 19.08.2010, 01:46:27
ingerul_pazitor ingerul_pazitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.08.2010
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ciprian22 Vezi mesajul
Nu exista partera duhovniceasca a comunismului.Asta pentru ce nu exista viatza dupa moarte in comunism.Ma intreb cum de mai exista oameni care sa-si puna intrebarea daca era mai bine inainte de revolutie sau acum.Cred ca sunt numai nostalgici care au peste 50 de ani.Din punctul meu de vedere ,cel care am copilarit in comunism si am crescut in debandada din anii 90,acum se moare de foame cam la fel de rau ca si atunci..numai ca acum se poate spune asta,avem alte optiuni..putem merge sa lucram in alta tara..sau putem fura aici..depinde de constiinta fiecaruia.Comunismul per ansamblu cred ca a distrus ce era mai sfant in noi,a pervertit cateva generatii de intelectuali ,a lasat in urma lui o clasa de conducatori care sunt veniti de la coada vacii si au ajuns sus doar pentru ca au stiut sa fie oportunisti si au avut "spatele" necesar.Asi pun bine banii..iar dupa aceea pot da lectii de viata,morala,politica,economie..ori-ce..
serios nostalgici dupa 50 ani, e uite eu am 32, nu stii ce varsta ai tu, eu vreau doar sa discutam in speranta ca din opinii divergente nu vom aunge sa ne jignim.
Deci: in comunismul avut au fost si parti bune si parti rele.
Inclin sa cred ca mai multe bune, de ce?
toti aveau casa, serviul era garantat, nu a murit nimeni de foame, nu traia nimeni cu stresul daca maine totusi va mai avea servici sau nu(ca sa nu mai zic cati s-au imbolnavit din cauza asta de depresie, de diabet, samd), nu era atata destrabalare si nici atatea divorturi, nu se faceau avorturi, eram aproape egali deci nu exista lacomie, invidie, rautate, la nivelul care exista acum, evident pe tema aceasta se poate discuta la infinit...

Last edited by ingerul_pazitor; 19.08.2010 at 01:51:52.
Reply With Quote