View Single Post
Vechi 19.08.2010, 09:22:40
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ingerul_pazitor Vezi mesajul
ptr ca daca stiau ce o sa-i astepte crede-ma ca stateau in banca lor.
Totusi, daca sistemul ar fi fost idilic asa cum isi amintesc unii, de ce ar fi vrut lumea sa-l schimbe? Orice ar fi urmat nu putea fi mai bun. Sa fi fost oare din cauza infometarii? Sau a frigului? Sau a terorii? Si orice ar fi urmat, slabe sanse sa fi fost mai rau?

Citat:
fii sincera: daca tu esti bogata probabil ca iti place viata de acum, dar majoritatea nu suntem, totusi te intreb : iti place ce se intampla acum, nu are rost sa iti enumar vreo 400 motive care se dau mereu la stiri ptr care eu si 3 sferturi din tara suntem afectati, mai grav este ca nu mi se pare un provizorat...
Poate ai fost tu o fata de bani gata pe vremuri (fiica de securist eventual) si iti placea, dar marea majoritate a populatiei avea de suferit de pe urma sistemului "perfect" pe care-l aperi. Eu nu sunt crestin sa-mi schimb parerea in functie de cati bani primesc. Si cati bani am i-am meritat si daca am muncit pentru ei evident ca o sa-i critic pe pomanagii care asteapta sa le pice ceva din cer. Sau de la un miting electoral.
Acum ar trebui sa fim mai responsabili si sa nu mai asteptam sa vina totul de sus. Dar n-ai cu cine! Situatia pe care o critici este din vina oamenilor nu a sistemului. De cand nu mai vin dispozitii de sus unii s-au ratacit.
Reply With Quote