:)
'' noi trebuie sa fim perfecte, trebuie sa muncim mai mult, trebuie sa avem tot timpul rabdare, trebuie sa fim iubarete, sa ne imbracam bine ca altfel riscam sa il pierdem si sa plece la alta...si chiar daca suntem exact cum isi doresc tot nu e bine...oare hai sa ii intrebam care o fi motivul?''
Noi femeile trebuie sa fim ca Maica Domnului ...cum acest lucru nu este posibil evident putem incerca toata viata noastra totusi avem exemplu demn de urmat ...parerea mea ,iertati daca gresesc
Acum as vrea sa scriu o povestioara a Parintelui Argatu care mi s-a parut potrivita de relatat..
Cain si Abel
Abel era pastor.Si a adus jertfa Lui Dumnezeu mieluseaua cea mai frumoasa ,tot ce iubea el mai mult.La jertfa aceasta ,Dumnezeu a privit cu dragoste,deoarece el a jertfit ceea ce iubea el mai mult,ceea ce a avut el mai bun .
CAIN era agricultor .Cand a adus jertfa ,a gandit:de ce sa aduc jertfa un snop de grau bun,de vreme ce si asa arde in foc..???!!! A adunat cateva paie de pe margine si cu neghina si cu iarba - a facut un snop.La jertfa asta Dumnezeu nu a privit cu placere .Fumul acestei jertfe s-a intors pe pamant.Nu a ajuns la Dumnezeu.
Noi ,cand daruim ceva de pomana ,zicem:asta veche ,lasa,sa o poarte cel sarac. Sau asta care nu imi place sa o dau la un sarac.Dar cand ajungi la Ceruri ,in lacasul OM MILOSTIV ,stai cu aceste lucruri pe care le-ai daruit ,stai o vesnicie si privesti la ele....
fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16
"Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh.
Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie)
|