Raoul:
-Iar inventezi? Cu ce m-am dat mare si cu ce ma rog sunt obraznic? Te-am rugat sa ne spui si noua cand va veni Ilie,ca prea mare tam-tam faci pe aici.
-Păi ți-am răspuns! (vsovi)Despre ce tamtam vorbești? Că v-am răspuns tuturor obrăzniciilor!?
-Sau cu un mincinos?? NU ai 92 de ani.
-Mincinos ești dumneata!Am exact 92 de ani și 7 luni... de ce spui că nu am atâta? Tu cum ai socotit? Eu am socotit astfel încât să ies din sminteală! Și atât mi-a ieșit! Și unde e minciuna? Că nu am 42 de ani și 6 luni atâta cât vă iese vouă la socoteală? Păi e vârsta mea și nu a ta sau a altcuiva! Știe exact numai Dumnezeu cât am așa că nu mai insinua că ști mai bine ca mine ce vârstă am... auzi acolo eu mint... și care e interesul meu de a spune că am 92 ani și 7 luni... și cum te minte vârsta mea? Tu ai vrea să am și eu vârsta pe care o vrei dumneata?
-Iti recomand un psiholog.
-Deci mă faci din nou nebun, și apoi faci pe victima când îți zic obraznic... păi și dacă sunt să știi că nu sunt suficient și oricum nu mă tratez la medicii lui antichrist... a lui Froid și Menghele și alți jidoli asemenea lor...
-Crede-i. Si Eva l-a crezut pe sarpe,esti la fel de liber ca ea. Doar de-aia te-a inzestrat Dumnezeu cu rationament.
-Sigur că-i cred (pe sfinți, pe prooroci și pe Pucioși, pe adevăratul poBOR creștin ortodox al Domnului), doar că asemenea lui Eva care a crezut pe șarpe ești tu și ceilalți tari la cerbice și ceriad... voi vă hrăniți cu fructele răului... și răului.
-Vine IOAN! Ioan si atat (ma refer la nume,ca asa va veni impreuna cu Enoh),niciun Ioan-Ilie sau ce mai debitezi dumneata.
-Enoh-Arsenie Boca a fost deja deci ce să mai vie... Și eu debitez Ilie-Ioan și Ioan-Ilie în conformitate cu Calea, primadată a venit să pregătească Calea Domnului și să-L mărturisească pe Mesia iar a doua oară mărturisind pe Cuvântul lui Dumnezeu ne pregătește de judecată căci Enoh-Arsenie Boca L-a mărturisit deja pe Cuvântul lui Dumnezeu, sau nu te întrebi de ce Iisus Hristos nu are barbă în picturile de la Drăgănescu? Pentru că a vorbit prin Verginica și nu prin Desanka Nicolai... deci mărturisește pe Iisus Hristos Duhul, Cuvântul Lui Dumnezeu care nu are barbă din moment ce nu are trup omenesc ci Duhovnicesc... iar abea la judecată va veni și cu trup omenesc Domnul Iisus.Deci eu debitez ce știu, că noi mărturisim ceea ce știm, ce Cunoaștem, dumneata debitezi ce știu eu ce baaliverne...
-Wow,mai nou Dumnezeu are mai multe nume? Unul e vechi si demodat,nu se mai ''poarta'',e ''expirat'' si trebuie sa alegem numele cel nou al Lui ca altfel ne vom duce in iad,nu? Interesant.
-Exact, acum are un nume nou: Cuvântul lui Dumnezeu (Domnul Iisus Hristos și Sfânta Treime împreună cu toți sfinții și proorocii și drept credincioșii)
-Crezi dumneata... Sfintii care au proorocit despre sfarsitul lumii si semnele vremii au proorocit cu totul altceva despre Ilie si Enoh. Interesant cum dumneavoastra indrazniti sa contraziceti cuvantul lui Dumnezeu trimis prin sfintii Lui.
-Adică tot eu îndrăzneasc să contrazic... asta e cea mai bună gLume, Lume... Pe cine am contrazis? Un zvon fals ce plutește prin minți bolnave... păi voi n-ați priceput pe sfinți și iată acum osândiți cu tot felul de interpretări absurde intrate în moda gLumii bune... care-și zice ortodoxă... Nu am contrazis pe nimeni altcineva decât pe unii ca voi!
-Daca socotelile va ies asa cum v-a iesit si varsta de 92 de ani atunci e clar
-De ce nu te duci la BARBARBAR dacă mereu te distrezi de oamenii bătrâni și putreziți? Nu ți-e rușine? Ce e clar? Și ce e rău în felul cum mi-am socotit vârsta? Ce insinuezi?
-Au mai incercat si altii sa socoteasca... si nu-mi amintesc sa le fi fost de vreun folos.
-Râzi degeaba... și asta e tot ceea ce pootoareoare unii „ortodocși”...Și voi vă credeți ia uite ortodocși... dar și creștini... ști că e bună gLumea? e bună gLumea de mestecat... Dar mie-mi vine să plâng... să-i plâng pe cei pe care-i păcăliți... căci iată că diavolul v-a dat puterea lui și scaunul lui de domnie și vă ies mereu diversiunile... pentru că avea rana de moarte vindecată...păi n-aveți decât să mergeți după el...Eu m-oi duce după Cuvântul lui Dumnezeu. Amin. Singur Ortodoxia! Adică Domnul și nu eu, El e singurul ortodox care plânge fiindcă toată turma Lui iată că merge la pierzare... de aia plâng și eu și mă strofoc. Că mi-e milă de voi și să fac și eu ceva ca să nu stau degeaba... să vă spun Adevărul... căci acolo unde este Adevărul și se mărturisește prin trăire, acolo este Biserica Ortodoxă și acolo unde este Biserica Ortodoxă ar fi trebuit să se mărturisească Adevărul.
(Dar bine că adminul mi-a blocat butoanele... se pare că și lui îi e frică de omizi... dar nu așa veți scăpa de ele, blocând butoanele celui ce v-a deschis ochii! Nu așa! Ca să nu mai pot umple cu linkuri și cu citate... deci cine e dadaist și cui îi e frică de gLume? Mie nu! (defapt butoanele mi s-au blocat singure, de la ceva virus, că uite pot să inserez linkuri:
omizile și
rejele lor , deci nu adminul e vinovatul ci e o cenzură cenuși de pe undeva))