View Single Post
Vechi 19.08.2010, 14:36:18
bmd
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de truthtostone Vezi mesajul
nu inteleg acest topic.Daca stii ca ai dreptate si ca e bine sa pleci de ce te roade constiinta si te impinge sa creezi un astfel de topic?
Pentru ca stii ca nu ai dreptate,dar vrei sa te minti ca sa poti dormi noaptea mai bine.
Stai matale linistit, ca dorm ca un prunc in privinta asta. Multumesc de grije si multumesc pentru prima reactie pe care o asteptam.
Am deschis acest topic ca sa vedeti si voi "patriotii" cit de absurd este sa deschizi un astfel de topic. Este oglinda unui alt topic absurd "Este pacat sa emigrezi?" deschis din invidia tipic romaneasca "sa moara si capra vecinului!"
Eu nu-s de vina ca voua va lipseste curajul, nebunia, credinta ca Dumnezeu e cu tine oriunde, sau poate mintea. Nu-s de vina ca aveti tendinte masochiste. Voi sinteti de vina de toate acestea asa ca nu mai cautati sa omoriti capra vecinului. Recunoasteti ca sinteti cum sinteti si nu mai trageti atit pe patriotism pentru ca eu nu-s nascut in Australia si am trait destul in Romania ca sa vad cit de patrioti sint romanii, cit se iubesc unii pe altii sau tara!
Reply With Quote