Dumnezeu sa ne ajute
Buna ziua dragi nostri si va multumesc din suflet doamna Cristina ca ati vb in numele nostru ca nu am putut sa intram asa este dupa cum ati explicat nu am rezolvat nimic in legatura cu aceste dureri care le am ,vreau sa va zic ca am vorbit cu un preot simia zis ca ar putea fi necurat eu nu stiu ce ar putea insemna acest lucru este ca un ghem o minge micuta in cosul peptului si cand trag aer in pepi ma sageata simi opreste respiratia ,numi duc aerul pana la sfarsit ,nu stie doctorul cardiolog de la ce este oricum mia zis ca nu este la inima nimic tensiunea este 13 cu 9 acum la ultimul consult iar ekg mia iesit la fel ca primul facut ,asadar mia zis ca nu este inima este posibil de la stres ,o panica ,suparare ,sau mamar ,sau o strangere de sange in urma unei lovituri dar eu nu mam lovit si nimeni nu ma lovit in zona ma refer copilasii sau sotul in veci nu ma atins sau sa ma lovesc de ceva ,ma trimis mai departe la consulturi la san la ,plamani ,sami fac un ecograf sa vada despre ce este vb intadevar eu nu imi permit sa platesc aceste consultatii nu mi le face gratuit de aceea va rog din toata inima sa ma ajutati sa vad ce am va voi pune pe sait poze cu rezultatele de la consultatii va rog din inima nu ma lasati ca nu are cine sa ma ajute si mie frica ,eu am aceste dureri de multa vreme dar erau trecatoare abia acum a inceput sa se recidiveze si vreau sa zic ca si burta mi sa marit si ma doare insarcinata nu sunt dar am dureri sub coaste ,va rog din tot sufletul ajutatima sa merg sa imi fac cele necesare eu nu am bani pentru coantroale si spitale doar cu ajutorul dumneavoastra care aveti un suflet mare ma pot face bine sau cel putin sa vad ce am va pot da si numele la doctori si nr de telefon sa va interesati daca merg la consultatii ,va implor numai eu stiu ce am pe suflet ,va multumesc din toata inima si va doresc sanatate si Dumnezeu sa va ajute sa ma ajute si pe mine sa ma fac bine ,Doamne ajuta .
|