View Single Post
Vechi 19.08.2010, 18:46:08
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
vsovivi cel putin am satisfactia ca te-am facut sa vorbesti normal (cel putin 97% din mesajul tau e scirs cum trebuie). Bravo,vezi ca se poate?

Si termina te rog cu prostia ta de varsta,ai 42 de ani si gata! Daca te-ai lua dupa Dumnezeu ai avea mai putin,ca la el o clipa e poate ca un an la noi,in niciun caz mai mult. Ia arata-ne buletinul tau. Esti nascut in 1918? Daca nu,inseamna ca esti un mincinos! Iar daca noi suntem prosti si nu calculam bine te rog lumineaza-ne pe noi explicandu-ne calculele tale. Chiar sunt curios.

Si inca ceva,Ilie si Enoh vor veni in acelasi timp si vor fi ucisi de antihrist! Din trupurile lor va curge mare de sange,asa am citit la sfinti! Deci nu mai veni cu tot felul de erezii. Tu esti in lumea ta. Uita-te la filmul "Tarul",esti la fel de intelept ca nebunii din film care asteptau sfarsitul!
Iar nu îmi merg butoanele, e ceva cu windows 7 și IExplorer 8 că 9 n-a apărut... ceva virus, așa că îți răspund așa și așa:

-Dragul meu, toate mesajele mele sunt scrise cum trebuie 100%... dar zici așa pentru că ai priceput ceva mai bine acum ceea ce am scris, defapt stai liniștit că doar ți se pare că ai priceput din moment ce nici eu nu prea pricep ceea ce scriu. Dar nu-ți fă probleme că le descurcă Dumnezeu și pricepem amîndoi ceea ce a vrut El să zică... și a zis... din 1955 tot zice și proorocii au scris ce a zis... iar credincioșii au crezut și au plinit, ceilalți au fugit și acuma mint. Bravo și domniei tale că pare că începi să mai pricepi. Dar nu te bucura prea mult că îți risipesc avocățelașele lingvisviste și bruma de credință pe care ai căpătat-o...

-Nu m-am născut în 1918 ci în 1968 și cu toate astea am 92 de ani și 7 luni, și ți-am spus că eu nu am socotit după altceva decât ca să ies din sminteală... dar sigur că voi nu pricepeți acum ce este aia sminteală. Și atât mi-a ieșit deci am 92 de ani și 7 luni și de 1, 2, 3, 4 sau 5 ani sunt în Împărăția Cerurilor... care cică are deja 18 anișori, sau sunt acolo de prin *92 sau *93 sau *94, nu-mi mai amintesc exact... dar sunt acolo de când m-a binecuvântat Irineu pe vremea când credea pe față! Căci el m-a scos din iad împreună cu preasfânta Maria... Deci prostia cu vârsta mea nu este prostie și nu este prostia mea ci a celor ce se cred ei știutori ai vârstei mele... că au scos că cică eu mint... și tu le-ai crezut când martor este firul acesta și altele cine minte aici cu nerușinare: ispisicuțcuțele lui faraon.

-Enoh-Arsenie Boca a fost ucis de antichrist prin otrăvire și a murit ca martir... deci nu mai crede dumneata toate filmele și visele tălmacilor mincinoși și du-te la pictura de la Drăgănescu să vezi cum a mărturisit pe Iisus fără barbă, pe Dumnezeul Euharistic, Cel ce a vorbit prin sfânta Verginica... și privește acolo cum a mărturisit foarte clar pe Domnul adică... și privește și pe cel răstignit asemenea lui Iisus Hristos de acum 2000 de ani, pe Ioan-Ilie și care rabdă asemenea lui Iisus prin lepădarea de sine... toate minciunile și răutățile satanei și proorocului mincinos și ale dracilor...Deci el a mărturisit, voi însă așteptați cai verzi pă păreți ca să pricepeți și să credeți și vă luați mereu după concluziuniunile celor două lingvisviste absurde și rele căci răutatea lor vine din necredința lor ce au învățat-o de la alții căci să citești atâta și tot să nu pricepi și să nu crezi e chiar ridicol... ele răstălmăcesc absurd spre a lor pirzare căci vă fac pe voi să credeți că ele știu ce spun... dar ele spun viceversa vicentoarsa exact așa cum le-a învățat ispisisikaa lui nenea ca să slujească înțelepciunii tainice prozelitiste minteresate, mare apărătore de ortodoxie cică... păi are Domnul nevoi să-L apere cineva? Nu are oare miriade de îngeri și legiuni de arhangheli nebiruiți în oricebătălie? Crezi dumneata că se teme El de oameni? Păi într-o clipită putea spulbera cu o suflare pe toți răzvrătiții și tot sinedriul și toți oamenii... sau voi nu credți nici că a fost potop pe vreme lui Noe sau probabil Iacov n-a văzut miriadele de îngeri... sau Ezechiel n-a văzut carul lui Dumnezeu sau Ilie nu a dovedit cine este Dumnezeul cel Viu? Voi vă amăgiți cu apărarea... că cică vă apără pe voi un clan sau altul de mafihoți... păi nu uitați numai Dumnezeu te scapă, numai Cuvântul lui Dumnezeu, numele cel nou al Domnului Iisus Hristos...

Nu vă mai lăsați amăgiți cu prozelitismul ăsta al celui născut din desfrânata jidoavcă... Deci Ilie a fost și e în Duhul și vine mereu oridecâteori trebuie să înfrunte pe antichrist, deci vine și la 12 noaptea 2012, luna 12 ziua 12, atunci când unii vor să instaureze noua ordine mondială...

Deci e clar „Împărăția Cerurilor” a fost instaurată în 1991-1992! Dar ea vine în chip vizibil la început la morți apoi la credincioșii care au rămas și așa vom trăi împreună cu Domnul în veci, suindu-ne în nori împreună cu Dumnezeu. Iar gLumea piere mereu... în iad... nu se vede unde merge? Merge acolo și se trece... și numai Domnul Este măi Israele și Iudă, și numai El rămîne... Deci mesajele mele sunt 100% nebune pentru cine nu e din Dumnezeu: cei ce nu vor să recunoască pe Adevărul... căci mincinoșilor Crucea le este poticnire și nebunie... iar creștinilor ortodocși mântuire.

Last edited by vsovi; 19.08.2010 at 18:59:16.
Reply With Quote