20.08.2010, 00:21:28
|
Junior Member
|
|
Data înregistrării: 11.08.2010
Locație: Under a bridge
Religia: Alta confesiune
|
|
Citat:
În prealabil postat de Mikhael
Cum oare tocmai poporul iubit de Dumnezeu, poporul din care au facut parte marii profeti, care au vestit neincetat venirea Mantuitorului, nu L-a recunoscut pe Mesia?
In vremurile biblice, cu siguranta evreii asteptau venirea Sa, erau atenti la fiecare semn, si totusi, cand s-a intamplat, nu au inteles nimic...
|
Iezechiel 37:26-28
Isaia 43:5-6
Isaia 2:4
Zaharia 14:9
etc.etc.etc.
Citat:
În prealabil postat de Mikhael
De ce nici acum nu recunosc ca au gresit? Cum oare isi explica suferinte prin care au trecut in ultimii doua mii de ani(nu cred ca e o coincidenta), ani in care au fost haituiti prin toata lumea, nu intram in detalii....
|
Hai totusi sa intram in detalii. Persecutia crestina a evreilor dureaza de 2000 de ani. Holocaustul nu a avut loc doar datorita persecutiei crestine a evreilor insa nu ar fi avut loc fara aceasta. Majoritatea crestinilor ignora istoria si nu recunosc ca teologia lor a fost principalul motiv al raspandirii antisemitismului.
Citat:
În prealabil postat de Adolf Hitler
Hence today I believe that I am acting in accordance with the will of the Almighty Creator: - by defending myself against the Jew, I am fighting for the work of the Lord.
|
Coincidenta ? Nope.
|