View Single Post
Vechi 20.08.2010, 00:21:28
JessMo JessMo is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Locație: Under a bridge
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mikhael Vezi mesajul
Cum oare tocmai poporul iubit de Dumnezeu, poporul din care au facut parte marii profeti, care au vestit neincetat venirea Mantuitorului, nu L-a recunoscut pe Mesia?
In vremurile biblice, cu siguranta evreii asteptau venirea Sa, erau atenti la fiecare semn, si totusi, cand s-a intamplat, nu au inteles nimic...
Iezechiel 37:26-28
Isaia 43:5-6
Isaia 2:4
Zaharia 14:9
etc.etc.etc.

Citat:
În prealabil postat de Mikhael Vezi mesajul
De ce nici acum nu recunosc ca au gresit? Cum oare isi explica suferinte prin care au trecut in ultimii doua mii de ani(nu cred ca e o coincidenta), ani in care au fost haituiti prin toata lumea, nu intram in detalii....
Hai totusi sa intram in detalii. Persecutia crestina a evreilor dureaza de 2000 de ani. Holocaustul nu a avut loc doar datorita persecutiei crestine a evreilor insa nu ar fi avut loc fara aceasta. Majoritatea crestinilor ignora istoria si nu recunosc ca teologia lor a fost principalul motiv al raspandirii antisemitismului.

Citat:
În prealabil postat de Adolf Hitler
Hence today I believe that I am acting in accordance with the will of the Almighty Creator: - by defending myself against the Jew, I am fighting for the work of the Lord.
Coincidenta ? Nope.
Reply With Quote