Daca tu omule nu poti adauga un cot la statura ta cum crezi ca poti mantui un Om
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ma ierte daca gresesc dar eu cred ca aceste discutii sunt fara rost. Noi nu putem ajuta decat intr-un singur fel. Rugandu-ne!
Eu cred ca nu pot avea eu (sau altul) mai multa compasiune pentru bebelusii morti decat Hristos.
El i-a zidit, ai Lui sunt. Si atunci daca ai Lui sunt tot El le va purta de grija si ii va aseza acolo unde va crede El de cuviinta,
Credeti ca Hristos va tine cont de ceea ce presupunem noi aici pe forum? Eu cred ca nici macar parintilor nu ajuta. Este doar parrea mea si nu doresc sa va impun sa fiti de acord cu ea. Luati acest indemn mai mult ca pe o rugaminte..
De aceea dragilor, sa renuntam odata la acest gen de discutii in van. Insumate, Nu sunt decat timp irosit si incarcare de pacate. Pentru ca a incerca sa porti tu de grija unui bebelus mort in locul Lui Hristos inseamna a-I fura cu nerusinare dreptul (SAU!!) de a rezolva toate in felul Sau. Ori Hristos a spus , nimeni nu este nascut pentru a osanda ci pentru Inviere! De aceea eu am nadejde ca El, Ziditorul, El, Hristosul va aseza acolo unde trebuie sufletele copilasilor care nu au avut nici macar sansa de a se apara..
Nu au rost discutiile. Sa ne rugam ca cei in masura sa aiba puterea si dorinta de a lua decizii bune pentru a schimba ceva in tara asta ca sa nu mai fim nevoiti sa traim astfel de tragedii.
|