View Single Post
Vechi 20.08.2010, 09:26:29
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Ilie si Enoh vor fi in vremea cand va imparati antihrist,timp de 1260 de zile. Iar in final vor fi omorati de catre acesta,ca sa cunoasca moarte trupeasca! Nu mai veni cu erezii pe un forum crestin-ortoodox!
Deci persiști în minciuni eu ce să-ți fac și uite că iar mă faci eretic, pe mine... păi de ce domnule frate obraznic?

Cine domnea în vremea lui Enoh-Arsenie Boca? Sau voi nu știți nimic de teroarea și prigoana comunistă... erați prea mici. Dar eu știu că am 92 de ani și 7 luni, iar voi visați ce știu eu ce antichrist? Păi ai văzut dumneata un antichrist mai mare ca ăsta până azi? Că ăștia l-au depășit cu mult pe hitler și pe stalin și pe arie și pe iscariotul și până și satana e mic copil că satana te ispitește dar te lasă să cazi singur, pe când ăștia te-au obligat să te ispitești singur și să cazi cu certitudine din relația cu Dumnezeu...

Voi nu știți se pare încotro vă îndreptați... păi nu mai căutați să ajungeți exponate de muzeu sau specimene grăsuțe pentru laboratoarele și abatoarele lor... sau nu știți că ei au minteresul vicleniei desfrânării? Vă folosesc și apoi adio...

Iar cele 1260 de zile astea sunt după părerea mea. Când s-a autoînscăunat la șefia sanatoriului desfrânărilor antichrist cu ajutorul șefului Curții Constituționale și cu participarea patriarhului... care a mărturisit și l-au omorât exact la fel când au mai ucis un patriarh fără patriarhie...

Eu nu am venit cu erezii ci mintea voastră e plină de ele... dar nu e vina voastră ci sune clar părintele Justin Pârvu :''mai marii voștrii nu o să lumineze turma ci o să o vândă cui dă mai mult'' ceva de genul ăsta, căci în orice problemă ei tac și vă lasă ca să vă rătăciți de la Adevăr... ajungând voi să slujiți desfrânării și gLumii...

Deci dragul meu, înainte să te apuci să crezi ca prostul în miorlăielile ispisisicilor aristocrate, caută și în inima ta de care parte șade Adevărul și nu te mai teme ca fraierul că or să te alunge din biserică cei ce și l-au autoîntrnat pe antichrist...

Să nu zici că nu ți-am răspuns frumos, fără să-ți tăinuiesc nimic... deși m-ai făcut mereu mincinos, eretic, sectant, nebun și în fel și chip... lucruri care înseamnă mânie împotriva fratelui și dacă faci așa ai să ajungi în judecată, sobor, focul gheenei...

Deci Enoh-Arsenie Boca a murit ca martir după ce a cerut de la Dumnezeu vreme îndelungată să aibă parte de moarte martirică... și iată a primit: a fost ucis de antichrist prin otrăvire, și a murit înainte de Cezarul exact așa cum i-a proorocit acestuia că în '89 v-a muri și el...

Deci Israele tată și Iuda tată... cu Enoh-Arsenie Boca s-a cam împlinit dacă nu cumva o să-l dezgroape și o să găsească mormântul cam gol...

Ai fost să vezi pictura de le Drăgănescu să constați că Iisus Hristos, Cel Euharistic este fără barbă? Și crede-mă că el nu s-a barberit prin Cer! Deci iată că el a mărturisit pe sf. Verginica și atunci când nu a crezut așa ca tine a rămas mut... dar apoi a crezut și i s-a dezlegat limba... și inima.

Last edited by vsovi; 20.08.2010 at 09:28:50.
Reply With Quote