View Single Post
Vechi 20.08.2010, 09:47:05
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Vsovi se ambiționează să proorocească! Au Mai Rămas 865 de zile și vom vedea dacă proorocia lui se va împlini și Ilie va veni la 12 noaptea, de Anul Nou 2013!

Draga mea dalmațiancă pătată cu pete roșii de păcură pe rochiță, nu scoate iar minciuni insinuând lucruri false, eu am scris așa:

12 noaptea fix ziua 12 din luna 12 anul 2012 vor să instaureze ''băieții buni'' noua ordine mondială ca să facă viceversa decât Iisus Hristos Carele a instaurat Împărăția Cerurilor pe Pământ în 1991-1992 și care are aproape 18-19-20 de ani, nu știu exact că n-am calculat...

Iar cum sfântul Ilie este în luptă mare și veșnică cu antichrist prin răbdare sfântă și ascultare pentru Dumnezeu... cu siguranță va apărea și El ca să călăuzească pe poBor ca să nu creadă minciunile și diversiunile lui antichrist, și va apare oricând și la oriceoră când e nevoie de a face voia Lui Dumnezeu căci Lui i s-a dat toată puterea de îndreptare a poBORului așa cum este scris și mărturisit la Apocalipsă.

Deci păcatul cel mai mare este că:

Ia... și apoi nu mai vine să recunoască...
și dacă nu a papat de tot ceea ce a luat nu mai vrea cu oricechip să dea înapoi... până la sfârșit... până ce înghite toată păsărica prinsă-n pom exact așa ca ispisisikaa ce s-a suit și a stat la pândă și a înhățat cele două vrăbii ce s-au vândut pentru un ban... dar nimic nu cade la pământ fără știrea Tatălui Ceresc.

Sau cum zicea Ionuț12, este păcatul în care te-ai statornicit saul-ai ascuns atât de bine încât nici tu nu mai ști pe unde l-ai ascuns cu tine cu tot.

Last edited by vsovi; 20.08.2010 at 09:50:57.
Reply With Quote