View Single Post
Vechi 20.08.2010, 10:08:20
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
mariamargareta nu lua in seama ce zice el,este ratacit. Nu vezi ca-l preocupa numai sfarsitul lumii? Vom vedea cum va randui Dumnezeu,doar in El ne incredem,nu in orice secta.
Deci sunt și rătăcit, eu...

Dragul meu voi sunteți oricesectă căci voi v-ați luat rolul de sf.Ilie că așa v-a educat antichristul... ca să vă recunoașteți numai pe voi acolo la simbolul credinței și să osândiți pe oricine vă contrazice și ați ajuns defapt așa să credeți că numai voi sunteți vrednici și sunteți drepți și spuneți Adevărul căci v-a dat satana scaunul lui de domnie... deci defapt voi sunteți spahii și ienicerii creduli ai sultanului ce s-a îndrăgostit mereu de alt harem pe care l-a ocupat prin propagandă și îi facți pe plac de frică... și vă e frică să nu cumva să fiți alungați din biserică... și atunci alungați voi pe oricine așa ca la inqqqiziția lui pește prăjit pe jar de cărbuni și osândiți fără cruțare pe oricine mărturisește pe Adevăratul simbol de Credință: ''........Și întru Duhul Sfânt.... Cel ce a grăit prin prooroci'' ... căci firește, voi partea asta ați uitat-o că cică în mintea unora nu mai există Duhul Proorociei și nu mai există prooroci... deci o fi murit Unul din Sfânta Treime... și Cine anume? Păi tocmai Duhul Sfânt, Domnul de Viață Făcătorul Carele din Tatăl purcede... Și atunci cine este ereticul și rătăcitul și sectantul? Nu cred că mai e nevoie de vre-un răspuns... stimată broscuță dragă.

Mă și dacă nu v-aș fi spus. Dar voi aveți pact cu diavolul.

Mă iartă frate dragă dacă nici acum nu am reușit să-ți arăt calea spre ''Duhul Tău cel bun Carele mă va povățui la pământul dreptății''

Last edited by vsovi; 20.08.2010 at 10:12:18.
Reply With Quote