View Single Post
Vechi 20.08.2010, 10:35:21
ionutt ionutt is offline
Member

Data înregistrării: 22.07.2010
Implicit

In urma cu cateva zile am citit intr-o carte a Arm. Ioanichie Balan, cand ai un necaz mare trebuie sa citesti de 3-4 ori acatistul Sfantului la care ai mare evlavie, in cazul meu a Sfantului Nectarie. Mama mea a avut in urma cu cateva luni niste probleme grave de sanatate. A fost la spital pentru un set de analize, eu o asteptam in masina timp in care citeam acatistul sfantului, m-a sunat si mia spus ca treaba nu e chiar asa de buna, am citit pentru a doua oara acatistul dansa a coborat pentru a merge acasa si a astepta setul de analize. Revenind la spital si in asteptarea rezultatelor am mai citi odata acatistul, timp in care m-a sunat si mi-a spus ca rezultatele sunt complet diferite, trebuiand sa mai astepte pentru a putea fi interpretate de catre un medic. In acest timp am cititi pentru a 4 oara acatistul iar rezultatel au fost vizibile, sfantul mi-a ascultat rugaciunea, mama mea sufera de o boala care poate fi tratata printr-un regim strict, dar rasturnarea de situatie este sigur mana Sfantului.
Reply With Quote