mariamargareta:
Citat:
Da, noi, "lingvistele diversioniste" MM și AEIT, susținem:
-că Pământul este aproximativ sferic, având forma de glob numită "geoid", în timp ce voi, pucioșii, susțineți că este rotund și plat ca o farfurie!
|
A explicat
aici la sfântul Damaschin și
aici despre cum este scris și cum este Creația până când ''Noi le vom face pe toate'', adică Domnul le va face noi pe toate... va reânnoi Creația iar ce a fost bun se va păstra căci ''nimic din Cuvântul lui Dumnezeu nu trece; Cerul și Pământul va trece dar Cuvântul Meu nu va trece...''
Tu iar minți și furi zicând că a susținut cineva că e vre-o farfurie, păi la furi farfurie le trebe, ei mâncă din ea dar zic mereu că alzul a papat din ea... cred că ne confunzi cu Giordano Bruno și Inqqqiziția... păi ambii erau mincinoși!
Citat:
-că sunt mai multe ere geologice de la întemeierea lumii și până azi, pe care Biblia le sintetizează în conceptul metaforic de "zile", care la Dumnezeu valorează cât o mie sau mai multe mii de ani, în timp ce voi, pucioșii susțineți că Pământul are vârsta de 7500 de ani (deci trilobiții și dinozaurii n-au existat, chiar dacă au rămas fosilele lor prin pământ!); dar și că România are 7500 de ani, fiind primul pământ care a ieșit din ape la Facerea lumii, și apoi, din nou, România a fost pământul din care a fost plămădit Adam, și apoi, din nou, România a fost primul pământ care a ieșit din ape după Potopul Lui Noe!
|
Deci bine că măcar că
mărturisiți că sunteți vrăjitoare desfrânate căci susțineți exact ce susțin vrăjitorii științifici din toată gLumea... și voi îi credeți, păi tot o gură de om este în spatele acestor diversiuni doar că repetă refrenul pe diferite tonuri toate aceste mulțimi de oameni aristocrați și vouă vă e cam frică să nu-i credeți din moment ce ați învățat și la școală că e așa și v-au și ''demonstrat'' ei, ''băjeții buni'', cât de adevărate sunt teoriile materialist dialectice și științifice... prin legea datării cu carbon 12, a înjumătățirii cantității de material radioactiv, și și-au dat și premii și voi iar i-ați crezut... Și
iată cum i-a
desfințat Adevărul care nu supără pe omul cinstit și bun, și nici pe mine răul și păcătosul nu m-a supărat deși eu am studiat la școală și la facultate toate teoriile lor și am realizat până la urmă că sunt absurde, voi de ce nu puteți? Fiindcă nu vreți.
Citat:
-că Iisus S-a suit la ceruri în urmă cu aproximativ 2000 de ani și va veni din nou pe pământ atunci când va hotărî Tatăl Ceresc, în timp ce voi, pucioșii susțineți că după ce Iisus s-a ridicat la ceruri acum 2000 de ani, au urmat exact 1000 și încă 1000 de ani și apoi Iisus a venit pe pământul român (mai precis, începând cu anul 1955) pe furiș, în duh, ca să judece viii și morții;
|
Nici vorbă wsă susțină cineva că a venit în 1955, Domnul Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu a venit exact în curte la părinții lui Veronica de la Vladimirești, în lanul de porumb din curtea părinților ei unde a ars pământul și au pus în locul acela o sfântă Cruce, Dar mai înainte a venit Moșul Dumnezeu la ciobănașul Petrache Lupu. Deci Atunci a aterizat Hristos pe furiș... trimis din nou de Tatăl la om... iar că a venit în Duhul proorociei ca Mângâietor pentru poBor iată că tot voi susțineți că nu poate veni decât în trup de om, deci ați desfințat și Biserica Lui plină de Duhul, că ziceți că nu putea veni că e la Tatăl sus în Cer... Păi nu este scris că prin El toate s-au făcut? Deci cum atunci susțineți că nu a venit măcar în Duhul până acuma? Deci a venit mai înainte de 1955 și atunci doar a început lucrarea de Trâmbițare... căci a pregătit-o pe sfântă de la vârsta de 9 ani și a cunoscut-o că e proorocița Lui încă din pântecele maicii Sale Andreiana... ființă sărmană și analfabetă.
Citat:
- că toate grupările religioase, mișcările și "bisericuțele" care au ieșit din BOR și s-au individualizat, pretinzând că sunt mai împlinitoare, mai curate, mai sfinte, mai precise, mai autentice decât Biserica-mumă din care au ieșit, sunt SECTE (bune, rele, dar tot secte sunt, căci "sectă" înseamnă "felie tăiată dintr-un întreg") în timp ce voi, pucioșii pretindeți că singura biserică adevărată este "Biserica Noul Ierusalim" și că aceasta nu e sectă; ba dimpotrivă, pretindeți că BOR ar fi o "sectă" a acesteia;
|
Mă, nu v-am zis că v-ați autoînscăunat cîci v-a dat satana scaunul lui de domnie și puterea lui? și mergeți după fiare căci avea rana de moarte vindecată... și dacă nu mă înșel așa v-a învățat la orele de învățământ politic, v-a învățat că toți e răi, secte, chiaburi, diversioniști, agenturi, clanuri, imperialiști, capitaliști, moșieri, telectuali trădători, derbedei, golani, măi dragă animalule... și ce mai vrei dumneata și că numai ăia sunt vrednici care au semnat la secu' sau la partid sau poartă cravațică roșie...
Și dacă nu mă înșel cine vrea mereu să răpească de la unii sau de la alții, mănăstiri, case, daruri? Ca să înscăuneze unelțicile lor, și dacă se prinde fraierul îi scoate prin miliție și ziariști și massmedia ca fiind sectă rea și-i taie afara din BOR și zice la toți că iată ei s-au desprins că e mișcare centrifugă... ei s-au dezbinat... păi nu v-am întrebat mereu până unde credeți voi că ține minciunile astea mintereasat prozelite pline de înțelepciune? Sau credeți că noi nu știm că masoneria și KGB-ul și ceaușiștii și ilieștii sunt înfiltrați prin BOR? Vă știm dragilor și vă tolerăm... dar nu ne mai acuzați tot voi crezând că cine strigă mai tare hoții ăla sigur e vrednic... că știm că numai hoțul strigă hoții cu disperare căci nu are credință și neavând credință strigă burta lui din el că știe că-și pierde privilegiile și poftele rele... duhul minciunii măririi de sine. Domnule, dar nu e toți la fel... uite la preotul Gabriel sau la părintele Justin sau la părintele Proclu sau la Făgețeanu sau la arhiereul de la Maramureș și ai să vezi că mai sunt și oameni cu Har...
Citat:
- că Verginica ( Virginia Stoica, născută Tudorache) n-a fost sfântă, ci o creștină habotnică, ale cărei manifestări psihotice au fost speculate în interes personal de către unii întreprinzători care s-au auto-intitulat "păstori", și ale cărei perorații au fost considerate "vorbiri ale lui Dumnezeu", în timp ce voi, pucioșii susțineți că Verginica a fost sfântă și că acum este Maica tuturor creștinilor și că este Purtătoare de Dumnezeu, motiv pentru care i-ați alcătuit un Acatist copiat după Acatistul Maicii Domnului;
|
-deci e clar, sunteți exact ca fariseii și saducheii care au scos-o pe preasfânta fecioară Maria ca fiind o desfrânată și susținănd că ceea ce ieșea din gura Domnului este un Duh necurat... deci iată și voi ați văzut-o curvind pe sfânta Verginica, fiica bună a Maicii Domnului și a Moșului Dumnezeu, ați văzut-o sub arțar sau sub mesteacăn... așa ca cei doi bătrâni ''drepți'' din istoria Susanei, și vă arătați insultați că Maica scrie un acatist asemănător cu al ei pentru fiica ei cea bună... fata Moșului. Păi nu sunteți voi exact ca fata babei? Dar o să luați de la sfânta Vineri lada de zestre special făcută pentru voi: șerpi, șobolani, vulpi, balauri și găuri negre... nu e vina mea ci voi vi le-ați ales.
continuarea mai jos