View Single Post
Vechi 20.08.2010, 11:40:12
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit continuare pentru vrăjitoare

Citat:
- că Sfântul Ilie n-a venit încă, în timp ce voi, pucioșii susțineți că în anul 1975 Ilie era deja venit, în duh, la Pucioasa;
Păi dacă lui Ilie-Ioan-Ilie i s-a dat puterea de îndreptare înseamnă că a venit și vine după Cuvântul lui Dumnezeu și va pregăti poBorul pentru judecată... nu sunt eu Acela... eu sunt un mare păcătos mirean din poBor, și am 92 de ani și 7 luni și sunt putred, bălos, chelbos și mai ud încă și canapea...

Citat:
- că așa-zisul "Cuvânt al lui Dumnezeu" lansat la Pucioasa este plin de contradicții, modificări, inconsecvențe, contraziceri față de mesajul biblic, fiind o colecție de predici care au avut ca autoare, pe rând, pe: Verginica Stoica (între anii 1955-1980), pe Maria Tudorache (între anii 1982-1994) și pe Mihaela Tărcuță (din anul 1990 și până în prezent); în timp ce voi, pucioșii susțineți că acest "Cuvânt" este o colecție de mesaje sosite din cer de la Dumnezeu, Maica Domnului, sfinți, îngeri și diverși decedați, mesaje care completează canonul biblic și sunt o prelungire modernă a Sfintei Scripturi.
Contradicțiile, modificările, inconsecvențele și contrazicerile sunt în mintiuțele voastre crude și copilărești care cer mereu semne și minuni ca să creadă, dar nu li se vor da nemulțumiților vicleni desfrânați semne și dovezi ci li se va da semnul lui Iona...

Și repetați mereu placa cu altă Evanghelie... păi nu spune sf. Pavel ce înseamnă altă Evanghelie? Păi e vorba că repede faceți din orice proorocie și orice scriere și orice Cuvânt și orice Scriptură, o evanghelie a fățărniciei și lăcomiei și vicleniei căci asta e firea ascunsă a omului, e un furăcios care nu mai vrea să vină să recunoască ci o ascunde și se ascunde și el fugind la munți : Cădeți peste noi că vine mânia mielului...

Deci cine v-a învățat să fugiți de răul care vine pui de năpârpârci și de vipvipere...

Căci iată viperele o ucid pe măicuța lor... și așa ați făcut cu preasfânta Maria și cu sfânta Verginica... sau vi se pare că tot eu mint, măi dragă animalule? Mă dragă fariseule dat cu var și cu miere și v-ați pus și pene și apoi ați îmbrăcat biserica Domnului în purpură și stacojiu? Am dreptate? Dar nu este a mea ci este a urmașilor urmașilor noștrii în veacul vecilor, a nepoțeilor și strănepoțeilor noștrii în veacul vecilor...

Mă și nu v-a yis că pe alea mari să le faceți și pe alea mici să nu le lăsați? Căci nu Jertfe voiesc (răzbunări pentru furăciuni) ci Milă Voiesc...

Deci iată eu v-am mărturisit pe Adevărul și mi-am mântuit sufletul, mai rămâne ca și dreptul să se întoarcă de la calea lui cea rea! Amin.

Doamne ajută!

(Deci dragele mele soții trebuie să mă despart de voi căci m-am îndrăgostit de alt harem... pe care l-am furat, l-am luat și pe care l-am beut și papat... deci ce păcat mai mare vrei Solomoane Tată dragă? Aici este Înțelepciuciunea!)

Last edited by vsovi; 20.08.2010 at 11:55:35.
Reply With Quote