Subiect: Despre prietenie
View Single Post
Vechi 20.08.2010, 11:54:16
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ap2010 Vezi mesajul
Nu am citate din Biblie de scris despre prietenie,dar am sa dau un exemplu de un prieten pe care toti ar fi dorit sa-l fi cunoscut.Acel om era de o bunatate extraordinara,nu judeca pe nimeni niciodata,nu se plangea de nimeni,desi a avut o viata grea de mic,cu parinti recasatoriti si crescut de o bunica care il batea numai pentru ca semana cu tatal lui.Desi bolnav isi asumase raspunderea de a ajuta material doi prieteni din copilarie,le ducea mancare de doua ori pe saptamana,ii ducea la spital,si toate astea avand familie de care se ocupa.Ajuns in ultimul stadiu al unei boli incurabile care a avansat fulgerator nu s-a gandit la sine ca se stinge, ci spunea ca atunci cand el nu va mai fi prietenii sai vor ramane fara sprijin.
M-a impresionat mult relatarea ta .
Daca ti-a fost prieten , n-am inteles (deh, varsta ! stau cam prost cu ..procesorul ! ce-i drept, ma lasa si hard-ul ca-i doar de 20!)
important este ca tu ai povestit despre acest OM , si asa , prin povestirea ta , el este pomenit .

Un exemplu ca se poate trai frumos si curat , ca binele poate fi facut fara sa astepti nimic in schimb ..
Intalnim rar ,in zilele noaste ,astfel de Oameni. Tu , fii fericit ca l-ai cunoscut .

Pana la urma , un prieten adevarat este acela caruia ii simti lipsa atunci cand nu mai face parte din viata ta.

Toate bune-ti doresc , AP !

Last edited by sia; 20.08.2010 at 17:57:03.
Reply With Quote