View Single Post
Vechi 20.08.2010, 12:06:17
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Domnul Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu a venit exact în curte la părinții lui Veronica de la Vladimirești, în lanul de porumb din curtea părinților ei unde a ars pământul și au pus în locul acela o sfântă Cruce, Dar mai înainte a venit Moșul Dumnezeu la ciobănașul Petrache Lupu. Deci Atunci a aterizat Hristos pe furiș... trimis din nou de Tatăl la om...
"Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeți. Căci se vor ridica hristoși mincinoși și prooroci mincinoși și vor da semne mari și chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putință, și pe cei aleși. Iată, v-am spus de mai înainte. Deci, de vă vor zice vouă: Iată este în pustie, să nu ieșiți; iată este în cămări, să nu credeți".(Mat.24.23-26)

Si Hristos nu va veni pe ascuns,intr-un lan de porumb (Doamne,am trait s-o aud si pe asta ),ci spune la Luca 21,27: "Și atunci vor vedea pe Fiul Omului venind pe nori cu putere și cu slavă multă.”" Este totusi o diferenta,nu? Deci il va vedea toata lumea,nu doar puciosii,caci este scris la Apocalipsa 1,7: "“Iată că El vine pe nori. Și orice ochi Îl va vedea; și cei ce L-au străpuns. Și toate semințiile pământului se vor boci din pricina Lui! Asa. Amin." Mai este scris si asta: "Pentru că Însuși Domnul, întru poruncă, la glasul arhanghelului și întru trâmbița lui Dumnezeu, Se va pogorî din cer, și cei morți întru Hristos vor învia întâi, După aceea, noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiți, împreună cu ei, în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh, și așa pururea vom fi cu Domnul." 1 Tesaloniceni 4:16-17, "Căci precum fulgerul iese de la răsărit și se arată până la apus, așa va fi și venirea Fiului Omului." (Matei 24,27).

"Iar de ziua și de ceasul acela nimeni nu știe, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl." (Matei 24,36). Deci va dati seama,nu stie nimeni,nici ingerii din cer,dar stiu puciosii. Si tot eu (si implicit cei ce au scris cuvintele astea in Sfanta Scriptura) sunt numiti eretici.

Este destul de clar deci?

Last edited by Raoul; 20.08.2010 at 12:13:19.
Reply With Quote