View Single Post
Vechi 20.08.2010, 13:50:47
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Pai cine ii stie?

Dar de ce intotdeauna se evita sa se recunoasca meritele altor popoare, pentru ceea ce sunt?

Aducem in discutie mantuirea, pentru a nu putea obiectiv analiza tarele societatii noastre? Nu avem cum sa stim care, si cum se mantuieste...dar putem sti cu siguranta cum ar trebui sa se poarte/arate un om deosebit...zic eu.

Mie imi sunt dragi romanii, si sunt mandra de faptul ca sunt romanca...dar nu pot, adica nu ma lasa inima sa nu observ si ce oameni deosebiti sunt si in afara granitelor Romaniei, si cat de politicosi sunt, de atenti cu semenii lor, de corecti...cum or fi ajuns sa fie asa, ce motivatie au? nu stiu...dar stiu, si vad ca sunt!!!
Am adus in discutie mantuirea pentru ca pentru asta suntem pe acest pamant ,pentru a da examene pentru mantuire.
Daca avem de infruntat indolenta ,hotia ,mizeria si trecem cu bine aceste ispite ,inseamna ca suntem mai buni si nu deznadajduim.
As vrea sa vad cum se comporta acesti austrieci puri la vreme de ispita ,in situatii limita.
La ei moartea e cosmetizata prin diferite firme care executa servicii funerare ca sa nu le aduca aminte de ce ar fi dupa moarte ,sa nu le strice cheful.
E multa educatie in scoli si acasa ceea ce noi nu avem.
Totusi Dumnezeu se uita la sufletul omului nu la rasa lui.

Last edited by anita; 20.08.2010 at 13:55:30.
Reply With Quote