View Single Post
Vechi 20.08.2010, 14:56:39
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
vsovi da-mi te rog si numele sfintilor care au spus cele pe care tu le marturisesti. Ca sa te cred pe cuvant,zau,nu pot. Antihristul va fi un om,o persoana,nu un regim politic. El se va naste in Israel dintr-o desfranata de neam evreu,si va fi incoronat la Ierusalim dupa reconstruirea Templului. Deci esti departe rau...

Iar daca tu iti spui singur ca ai 92 de ani,atunci ce te face sa crezi ca eu as avea mai putin? Uite,am 93 de ani,asa mi-am calculat eu. E bine? Deci sper sa nu te mai lauzi cu varsta ta mincinoasa.

Bine ca noi suntem prosti ca-i credem pe sfintii care-i avem,ca asa ai spus: ca-i credem ca prostii! Multumim.
Dragul meu, ''toți sfinții și proorocii și toată scriptura mărturisește despre Mine și cei din vechiul și cei din Noul... OM...'' (pe Domnul adică) problema e că voi nu prea-i pricepeți pe ei ci inventați că au mărturisit ei prostiile voastre... deci nu ale lor sunt prostiile ci ale voastre că voi nepricepând mai nimic vă arătați mari pricepuți și le lansați pe piață... tot așa cum iată spui și despre un bătrân dee 92 de ani și 7 luni, chelbos și bălos ce încă mai udă și canapeaua:

-''Deci sper sa nu te mai lauzi cu varsta ta mincinoasa.''

Păi o vârstă înaintată de ce să fie ea de laudă dacă nici până acum nu am reușit să mă schimb? Deci cum era să mă laud cu ea? Nu ți-am spus că atât mi-a dat la socoată ca am socotit așa ca să ies din sminteală, dar nu știu dacă nu cumva m-am afundat mai mult... Deci vezi, iar mă faci mincinos, și iar ceri semne și minuni cu obrăznicie... păi eu sunt vinovat că dumneata nu vrei să crezi?

-''ca asa ai spus: ca-i credem ca prostii! Multumim''

Și iar vă dați victime... victime vrednice, de toată stima, și iată cine vă jignește pe voi cei vrednici...

Păi exact așa și credeți deși nu-mi aduc aminte să fi spus eu asta, deci iată tu ai spus-o, dar să știi că ai dreptate... că așa este, ca proștii îi credem pe sfinții părinți, când trebuia să-i credem ca înțelepții; ''au doară'' nu zice Domnul ''fiți înțelepți ca șerpii și fărăderăutate ca porumbeii''..? Deci vezi trebuia să credem cu mintea ca înțelepții și cu inima ca porumbeii, dar la noi e viceversa, avem inimă de șerpi, de vipvipere, de năpârcipârci și minte de porumbel adică din aia de copil naiv și credul... că sunt așa de creduli porumbeii când vede că le dai mîncare încât îi înhață mereu ispisisikaa și nu rămâne de ei decât câteva pene... nici fulgii nu le rămâne că îi mâncă uneori cu fulgi cu tot...

Deci ''Credeți-i pe sfinții părinți nu ca proștii ci ca cele cinci fecioare înțelepte!''

Și de ce îmi ceri semne și dovezi ca să crezi și nume de sfinți... păi nu sunt oameni antichristul ce ți l-am arătat? Ce sunt? Defapt ai dreptate sunt niște diavoli, și tu te aștepți ca să fie antichristul om...

Păi dacă nu mă crezi pe cuvânt, nu ai să crezi niciodată... dar nu pe ci sub Cuvânt trebuie să crezi sub Cuvântul lui Dumnezeu. Adică să te smerești ca să asculți sfatul cel Bun... ce vine de la Tatăl prin Fiul întru Duhul Sfânt și Carele a grăit prin prooroci... și grăiește și în zilele noastre.

Păi nu ți-am dat și nume de sfinți părinți?

Și dacă pe Arsenie Boca - Enoh nu-L crezi, pe sf. Calinic de la Cernica nu vrei, pe cele 7 Trâmbițe nu, pe părintele Irineu nu, pe bătrânul monah nu... însemnă probabil că și tu ești vrăjit de antichrist... și e clar că ești un spahiu sau un ienicer bine ascuns și nici tu nu-ți dai seama că-i slujești sultanului care s-a îndrăgostit mereu de alt și alt harem pe care l-a pus apoi sub talpa lui... talpa iadului.

Last edited by vsovi; 20.08.2010 at 15:07:51.
Reply With Quote