Citat:
În prealabil postat de Raoul
"Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeți. Căci se vor ridica hristoși mincinoși și prooroci mincinoși și vor da semne mari și chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putință, și pe cei aleși. Iată, v-am spus de mai înainte. Deci, de vă vor zice vouă: Iată este în pustie, să nu ieșiți; iată este în cămări, să nu credeți".(Mat.24.23-26)
Si Hristos nu va veni pe ascuns,intr-un lan de porumb (Doamne,am trait s-o aud si pe asta  ),ci spune la Luca 21,27: "Și atunci vor vedea pe Fiul Omului venind pe nori cu putere și cu slavă multă." Este totusi o diferenta,nu? Deci il va vedea toata lumea,nu doar puciosii,caci este scris la Apocalipsa 1,7: "Iată că El vine pe nori. Și orice ochi Îl va vedea; și cei ce L-au străpuns. Și toate semințiile pământului se vor boci din pricina Lui! Asa. Amin." Mai este scris si asta: "Pentru că Însuși Domnul, întru poruncă, la glasul arhanghelului și întru trâmbița lui Dumnezeu, Se va pogorî din cer, și cei morți întru Hristos vor învia întâi, După aceea, noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiți, împreună cu ei, în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh, și așa pururea vom fi cu Domnul." 1 Tesaloniceni 4:16-17, "Căci precum fulgerul iese de la răsărit și se arată până la apus, așa va fi și venirea Fiului Omului." (Matei 24,27).
"Iar de ziua și de ceasul acela nimeni nu știe, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl." (Matei 24,36). Deci va dati seama,nu stie nimeni,nici ingerii din cer,dar stiu puciosii. Si tot eu (si implicit cei ce au scris cuvintele astea in Sfanta Scriptura) sunt numiti eretici.
Este destul de clar deci?
|
Mie îmi e dar ție nu...
Deci ca să-ți fie și ție clar, trebuie să realizezi prin credință în mintea ta că:
Trâmbița Domnului = sfânta fecioară Verginica, Trâmbița nr.6 din cele 7 Trâmbițe Apocaliptice, ea fiind fiica cea bună a Maicii Domnului, devenită apoi maica poborului Domnului de la sfârșit de timp căci Veronica, și ea o fiică a Maicii Domnului, a pierdut darul proorociei căci a pismuit-o pe Verginica, și atunci pe proorocia lui Veronica a păpat-o ispisisikaa...
Deci Mesia nu este acolo unde spune unul sau altul ci este acolo unde știe numai El, și se arată numai cui voiește El căci sunt credincioși aceia cărora se arată, căci vor să iasă sărmanii din păcate, și Domnul fiind Bun caută orice oaie rătăcită ca s-o curețe de întinare și apoi s-o ducă în staulul Ceresc, să facă din ea oaie Cerească și nu una din
aia pământească, fiindcă oaia pământească e proastă și merge după
omul rău și necredincios ce vine să fure și să răpească și să întineze și să vateme conștiințele sau înțelepciunea sau credința oilor... și ele ca proastele merg ca
turma pământească toate după omul rău și necredincios și cad în râpa cea fără fund... Și este în citatul tău vorba de tot felul de ''ortodocși'' ce se cred mari duhovnici și dau sfaturi și vindecări și alea alea ca și cum ei sunt Mesia, dar ei sunt defapt din gLume... deci spune foarte clar să nu credeți că este în cămări sau în pustie căci muți se vor ridica (pe ei) în numele Meu, dar Mesia este numai Domnul nostru Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu... și numai în numele acesta a dăruit Tatăl toată Bunăvoirea Sa... între oameni.