View Single Post
Vechi 20.08.2010, 17:46:03
unpaharcuapa's Avatar
unpaharcuapa unpaharcuapa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.05.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Si eu impartasesc aceeasi parere despre "Visul Maicii Domnului" fiindca si familiei mele i-a ajutat foarte mult.Fiecare crede ce vrea.Totul se intampla acum cca noua ani.Sora mea mai mica a intrat intr-o incurcatura mare si nu mai gaseam nici o salvare...ne cuprinsese pe toti din familie disperarea si nu mai gaseam nici o scapare.Intr-o zi am ajuns la munca si mi-am rugat colega de servici sa ma ajute (sa-mi tina locul)si sa ma lase sa citesc Visul Maicii Domnului si Acatistul Sf Mina erau singurele mele rugaciuni pe care le aveam atunci.Asa am inceput si timp de vreo cateva zile numai asa m-am rugat...au trecut zilele si intr-o noapte am un vis ciudat...eram in pat,in dormitorul meu,cu sotul alaturi...el nu se trezise parca era ceva intre somn si realitate...la un moment dat au inceput niste voci care sopteau inncontinuu...stiu ca la un moment dat m-am ridicat si foarte suparata am dat cu pumnul in lada de la pat si am "strigat" ca vreau sa spun si eu ceva si sa ma lase sa spun!...aceleasi voci care sopteau parca se ridicau in tonalitate...la un moment dat s-a lasat tacerea si am auzit"sss...sss...sss...stai linistita ca totul o sa se rezolve...nu te mai necaji.."...atunci m-am trezit...sotul dormea de parca nimic nu se intamplase insa mie imi batea inima sa-mi sara din piept.Mai tarziu intr-adevar a venit si rezolvarea insa eu abia atunci am inteles ca mesajul primit in somn era de la Maica Domnului.Soaptele erau rugaciunile mele pe care le spuneam si mesajul a fost rezolvarea.Eu nu vreau sa conving pe nimeni de acest fapt ca stiu ca multi nu cred si nu ma supar,insa eu cred cu tarie ca atunci cand ceri iertare si te rogi cu tot sufletul tau pacatos pt cei de langa tine,pt tine vei primi iertare si multa ingaduita de la Domnul.Dumnezeu sa va fie alaturi!
Reply With Quote