Subiect: Ingerul pazitor
View Single Post
Vechi 07.06.2006, 19:53:42
Dodi Dodi is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.05.2006
Implicit

S-a intamplat acum cativa ani, pe vremea cand ma interesau mult practicile "spirituale" orientale si nu prea aveam nici o legatura cu credinta si cu Biserica lui Hristos...poate doar cu numele. Ma intorceam acasa intr-o noapte. Era foarte tarziu, aproape de miezul noptii si ma grabeam sa prin ultimul autobuz. Trebuia sa traversez o intersectie pentru a ajunge in statie. Am vazut autobuzul venind si am inceput sa alerg spre statie (era o distanta de vreo 50-60 de metri). Cu gandurile aiurea, am uitat ca trebuie sa ma asigur inainte de a traversa srada - nu voiam decat sa prind autobuzul. Alergam si, cand sa traversez, o voce mi-a strigat "Stai!" M-am oprit brusc si am inghetat de spaima, fiindca in secunda urmatoare a trecut pe langa mine, in viteza, un troleibuz, claxonand prelung. M-am uitat apoi in jur, sa vad cine m-a strigat, dar strada era pustie...
Nu mai stiu cum am ajuns acasa (probabil am luat o alta masina), insa mi-a ramas in minte si acum vocea care m-a strigat, care practic mi-a salvat viata. Am povestit asta unor apropiati, care mi-au dat raspunsuri de genul "A fost vocea constiintei tale" "Ti s-a parut" sau "A fost o coincidenta". Eu insa cred ca a fost ingerul meu pazitor, si ca Domnul Christos nu m-a lasat nici cand eram in ratacire...Voi ce credeti?
Reply With Quote