View Single Post
Vechi 20.08.2010, 20:54:29
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zambaretul Vezi mesajul
Tot de 2000 de ani lucreaza si taina faradelegii (2 Tesaloniceni 2:7). Cate nu se puteau acumula in tot acest timp?!

Poate ca, biserica de care vorbiti are nevoie de o reforma (primenire).

In primul rand, nu poti fi crestin (urmas a lui Hristos) daca nu crezi. Botezul urmeaza dupa marturisirea credintei. "botezul, care nu este o curãtire de întinãciunile trupesti, ci mãrturia unui cuget curat înaintea lui Dumnezeu prin învierea lui Isus Hristos,"- spune Sfantul Apostol Petru (1 Petru 3:21)

Chiar daca nu sunt botezati, copii sunt primiti de Mantuitorul. "Lasati copilasii sa vina la Mine, si nu-i opriti, caci Imparatia Cerurilor este a celor ca ei" - spunea Mantuitorul, facand referire la niste copii nebotezati (sa nu-mi spuneti ca i-a primit pentru ca erau taiati imprejur - poate ca printre acei copii erau si fetite, care nu erau taiate imprejur).

Este foarte urat ca ne gasim noi sa-i categorisim pe copilasi, dupa judecata noastra stramba.
Mantuitorul ne spune ca Biserica nu va fi biruita nici de portile iadului
Reforma avem nevoie fiecare dintre noi, nu Biserica, Hristos e acelasi si ieri si azi si in veci
Botezul este doar inceputul vietii crestine si inceputul induhovnicirii,

Mantuitorul ne spune "De nu se va naște cineva din apă și din Duh, nu va putea să intre în împărăția lui Dumnezeu. Ce este născut din trup, trup este; și ce este născut din Duh, duh este.(Ioan 3:5-6)

Iar psalmistul David spune"
"Că iată întru fărădelegi m-am zămislit și în păcate m-a născut maica mea. (Psalmul 50)

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote