Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil
Hopa...Pai... si cum va fi? O singura Biserica Crestina?
Eu unul nu-mi pot imagina unirea Bisericii. Adica a denominatiilor.
Binenteles ca Dumnezeu poate face minuni dar...nu m-am gandit niciodata. Credinta mea e prea mica.
|
Nu va exista nici o unire a Bisericii pentru că Biserica este deja unită încă din ziua Pogorârii Duhului Sfânt peste apostoli. Iar "denominațiile" nu sunt Biserica, pentru că Biserica lui Hristos este cea Ortodoxă: una, sfânta, catolică și apostolică !! Faptul că ești de acord cu anumite lucruri din învățătura Bisericii asta nu înseamnă că ești Biserică; schismaticii eretici și sectele eretice nu sunt Biserica lui Hristos, pentru că aceasta subzistă în Biserica Ortodoxă.
Voi sunteți ca un fel de fii risipitori ai Bisericii, pe care noi însă vă așteptăm ca din pierduți să fiți găsiți și din morți să înviați !! Știm că deja multora dintre sectarii păcăliți nu le mai plac roșcovele care se dau porcilor, nu de alta dar porcilor nu se dau cele sfinte, însă atunci când vă veți întoarce din rătăcirea voastră (penticostalie), când din morți în rătăcirea voastră eretică și neplăcută lui Dumnezeu veți învia și vă veți da seama de rătăcirea în care ați căzut, atunci când
cu adevărat vă veți pocăi de toate păcatele voastre și de toată rătăcirea voastră sectară și când vă veți întoarce la Tatăl spășiți, vă garantăm că Tatăl va alerga înaintea voastră și vă va îmbrățișa și
vă va "tăia vițelul cel mai bun" adică vă va da și vouă sfânta împărtășanie cu trupul și sângele Domnului și Dumnezeului nostru Iisus Hristos !!!