View Single Post
Vechi 21.08.2010, 17:48:03
Enlightened Enlightened is offline
Junior Member

Data înregistrării: 20.08.2010
Locație: Da hood
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de o copila Vezi mesajul
Un crestin adevarat nu se teme de moarte,pentru ca prin moarte se intilneste cu Dumnezeu,si atunci de unde scoti cuvintele acestea:"teama de moarte"? Teama de moarte o au oamenii care nu cred in Dumnezeu(teama de necunoscut)si cei care nu sunt impacati cu EL.
Un crestin adevarat nu se teme de moarte fiindca crede in dumnezeu. Dar un om normal se teme de moarte, pana devine crestin adevarat. Un om normal va cauta comfort in religie din cauza fricii lui. Tot are dreptate ca religia este pentru cei care se tem de moarte.

Citat:
În prealabil postat de o copila Vezi mesajul
Din ce observ la "Iluminatul" are o inclinare spre New Age care promoveaza o singura credinta universala,relativizarea adevarului,o credinta noua adaptata la nevoile zilelor noastre,o credinta moderna care sa ne gidile orgoliul(amalgam de idei luate din fiecare religie),si promovarea credintei in ozn-uri sau tot felul de zeitati pagine,si purificarea spirituala a omului prin forte propii.
Da, adevarul e ca cred in anumite chestii "pagane". Dar oare conteaza in ce cred atata timp cat fac "bine"? Pentru cei interesati, cititi cartea "My big TOE".