View Single Post
Vechi 21.08.2010, 20:09:32
anonim30 anonim30 is offline
Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Cuvintele dv nu sunt foarte limpezi. Omul este căsătorit ? Dacă da, atunci reacția lui (și probabil a soției lui) este foarte explicabilă. Nu trebuie să insistați. Dacă nu este căsătorit și fie nu vrea să se căsătorească acum, fie dorește să aleagă starea celibatului pentru Cristos, reacția aceasta iarăși este de înțeles. Reacția creștinului față de ceea ce consideră a fi ispită este de a se ține departe de ea.
Abia dacă nu este căsătorit, însă nu exclude această variantă, reacția lui nu mai este de înțeles. Poate că el vrea să vă pună în gardă asupra faptului că nu dorește relații sexuale pre-matrimoniale. Ar fi un caz destul de rar în zilele noastre, de obicei e invers: bărbații insistă să le convingă pe femei (care se văd viitoarele mirese) că nu este nici un păcat. S-ar putea să fi dat peste unul mai feciorelnic, care crede că este păcat să te și întâlnești cu o femeie ? În acest caz poate că merită să insistați, fecioria, și în special fecioria bărbătească de dragul lui Dumnezeu și a legilor Lui, este o comoară rară.
Multumesc pentru raspunsuri si mai astept pareri si sfaturi.

Nu ma interesaza neaparat in desfasurarea relatiei cu el, ci si in a stii cum sa ma comport pe viitor cand va fi cazul sa incep o relatie.

Vis a vis de el...nu este casatorit, iar in legatura cu faptul ca poate a dorit sa ma puna in garda ca nu doreste relatii sexuale pre-matrimoniale...am stiut ca asa este si am fost pregatita sa respect decizia inca de la inceput, ba mai mult m-am bucurat sa intalnesc un barbat care sa nu ma conduca la pacat.

Pe langa faptul ca am fost acuzata ca incerc sa-l smitesc, sa-l seduc...eu trec printr-o perioada mai dificila: pe de-o parte ma gandesc ca timpul trece si nu am o familie, un copil,de unde s-a nascut un pic nerabdarea, iar pe de alta parte nu am liniste nici in casa (tatal meu are patima bauturii, ceea ce imi creeaza nelinistea venita din afara).
El este de parere ca nu trebuie sa incerc sa-mi construiesc nici o relatie acum pana ce va trece nelinistea.Eu in schimb cred, nu stiu daca gandesc cum trebuie, ca dimpotriva cineva care mi-ar fi alaturi m-ar ajuta sa trec mai usor peste aceasta perioada.

Last edited by anonim30; 21.08.2010 at 20:39:53.
Reply With Quote