View Single Post
Vechi 22.08.2010, 14:03:01
anonim30 anonim30 is offline
Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Tot ce pot să vă spun este că data viitoare sper să aveți mai mult noroc și să vă orientați mai bine. Ce fel de creștin declarat și practicant este cineva care, în timp ce se află încă în stare de căsătorie potrivit legii bisericești, trăiește în concubinaj și își încurajează concubina să recurgă la ucidere de prunc ? Acestea nu sunt lucruri pe care să le facă un creștin adevărat. Un creștin adevărat nu este cel care se declară astfel și nici măcar cel care se duce toată ziua la biserică și ține post și bate mătănii, ci acela care este hotărât ca "cealaltă parte a vieții lui lui Cristos, Domnul nostru, să o dea". A fi creștin este opțiune fundamentală și prefacere interioară. Aceasta este adevărata convertire: să Îl iubești și să Îl slujești pe Dumnezeu, să asculți de legea Lui, să Îl urmezi și să fii hotărât să nu te mai desparți de El nici o clipă, nici pentru tot aurul din lume. Să ascultăm cuvintele Domnului nostru: "Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri."

Nu este de condamnat el...cel putin nu de care noi.Eu sunt.Decizia finala a fost a mea.As fi putut sa-l pastrez...nu am fost suficient de puternica si poate curajoasa sa-mi asum responsabilitatea.Stiu....merit sa plang acum....si mai stiu ca daca s-ar intampla dinnou...as tine cu dintii sa nu se mai intample asta.
Reply With Quote