View Single Post
Vechi 23.08.2010, 01:16:56
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Eu as dori o explicatie de la un Sfant parinte al Bisericii ca Sfantul Vasile cel Mare sau Sfantul Ioan Gura de Aur sau Sfantul Ioan Damaschinul sau alt Sfant Parinte si nu o parere personala.
Sincer nu cred deloc ca asa se transmite pacatul stramosesc si ca argument:
parintele Cleopa a zis ca Dumnezeu creaza suflete oamenilor si momentul in care creaza suflete oamenilor este cand celula reproducatoare barbateasca se uneste cu cea femeiasca.
Dumnezeu creaza sufletul purtand pacatul stramosesc?
Nu cred.
Iertati-ma, dar nu vreau sa cad mai mult decat am cazut, deja. Pentru ceea ce doriti dumneavoastra exista carti ale acestor sfinti Parinti. Se adedvereste (pentru cei care nu au inteles de ce faceam referire la teologie) ca, de fapt, dumneavoastra cautati ceva intr-un loc unde este altceva. Chiar daca o persoana de pe acest forum v-ar ajuta cu ceva explicatii bazate pe citate clare din sfintii Parinti, oricum va trebui sa luati scrierile acestora si sa verificati. Altfel, orice greseala de "neatentie" sau de "nestiinta" v-o veti face proprie si poate o puneti pe seama sfintilor Parinti. Eu cunosc (am cunostinta, nu stiinta) "adancul" acestei teme si cred ca m-am aventurat si am scapat din vedere faptul ca orice lucru bun intr-un moment sau loc rau (nepotrivit) poate deveni si el rau.

Iertati-ma!
Reply With Quote