View Single Post
Vechi 23.08.2010, 13:10:26
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alin27 Vezi mesajul
Da se pare ca nu ai inteles.

Am spus ca nu pot sa contest intelepciunea din textele de la Pucioasa in legatura cu a doua venire a Fiul Omului.

Adica exista ceva tainic in cuvintele celor de la Pucioasa...

Dar de inteles ca ... cand nu se intelege se sare la gat... sau la scos barna..

Multumesc
Nu dragul meu, dar m-a durut sincer să văd cum ai căzut în plasa pâianjenițelor lingvisviste ce țes mereu o plasă din care cu siguranță nu prea mai au cum să scape... cei ce cad... și dacă o să cazi acolo te întinezi până peste cap...

Deci eu îți mulțumesc fiindcă ești sincer și crezi pe Enoh și nu contești pe Adevărul... e ceva, un pas înainte... deci cu niciunchip nu doresc să scot cuiva bârna sau paiul cu forță, cu deasila... că nici n-am nici un pic de forță... ci a Domnului este puterea și nu a omului... iar eu... nu mai zic de mine iar că o să ziceți că mă laud smerindu-mă înaintea oamenilor ca să primesc slavă de la oameni cu păcatele mele... ca să-i fac să mă creadă defapt vrednic și că defapt folosesc psihologia viceversatilă. Tac.

Și bine că nu te iei după ispisisicile lui pește prăjit pe cărbuni încinși la ursul păcălit de vulpe... și crede liniștit pe Cuvântul lui Dumnezeu... că El e Domnul nostru Iisus Hristos.

Last edited by vsovivi; 23.08.2010 at 13:13:39.
Reply With Quote