View Single Post
Vechi 23.08.2010, 13:44:58
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Ei vor defapt să dea foc cu oricepreț la vise, că ei știu că visele-s de la draci... dar nu toate și nici proorociile... cum vor ei cu oricechip să se dea mai presus de secte și păgâni și eretici... păi bogumilii credeau că rugându-se văd lumina harului și repede unii au zis că e defapt lumina luciferică... dar sf. Noul Simion sau Serafim de Sarovsky ce lumină vedeau ei tot de la rugăciune? Păi lumina luciferică e de la mîndrie și de la primiri de năluciri pripite că intri la idei și lumini de la desfrânări... deci e diferență... căci crezi ca prostul că ceva e de la Dumnezeu dar e defapt de la necuratul... deci minciuna e problema și nu lumina, căci minciuna, neghina din tine strică și lumina... Iar că preasfânta Născătoare a avut vise și este și ea o proorociță, asta nimeni nu poate contesta... deci sunt răi și plin de jidoveală, inqqqizitori ce mai, toți cei ce vor cică să ne ''păzească'' de cel rău... defapt ei sunt niște armate de orbi care au plecat la bătălie așa orbi trăgând în tot ce mișcă... și dacă îi iei la rost după ce le dovedești ce au împușcat, vin cu răspunsul nevinovat ''păi am crezut... că e lupul'' și defapt fusese un țânțar și au tras după el și gloanțele au secerat o grădiniță plină de copilași ce se dădeau în leagăne și adunau flori pentru mămica lor...

Odată am ucis o vrabie ! Apoi pe toate... cele... le-am tot ucis fiindcă odată am ucis o vrabie.

Last edited by vsovivi; 23.08.2010 at 13:55:57.
Reply With Quote