Citat:
În prealabil postat de anamaria.petre
Doamne binecuvanteaza,
Pentru ca nu era suficient ca nu mai sunt in stare de nimic de cand cu incendiul de la maternitatea Giulesti si ca n-am mai dormit o noapte fara sa am cosmaruri, am aflat azi ca biserica nu permite familiilor sa-i inmormanteze crestineste pe copii si ca li se vor citit doar cateva pasaje din Biblie, sub forma unei asa-zise ceremonii de "mangaiere", urmand sa fie ingropati la marginea cimitirului, precum sinucigasii.
Ba mai mult, dintr-o discutie cu un prieten, care are un frate student la Teologie, am inteles ca bietii copii poarta cel mai greu dintre pacate - pacatul original - de care nu s-au lepadat prin taina Botezului si ca atare vor merge direct in iad.
Lamuriti-ma si pe mine ...
Cu drag intru Hristos,
Anamaria
|
Discuțiile pe seama mântuirii copiilor nebotezați și a sinucigașilor au darul să ne smintească. Dumnezeu știe pe cine și de ce va mântui, doar El cunoaște acei copii și sufletul lor, să ne păstrăm credința și să lăsăm Biserica să-și îndeplinească menirea. Noi putem să ne rugăm și pentru sufletele lor nici un ierarh sau cleric nu cred că ne va interzice aceasta. Domnul să ne păzească pe toți!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
|