View Single Post
Vechi 23.08.2010, 19:49:51
bmd
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Adica tu vrei sa zici ca jumatate de lumanari de la producator costa 20 bani? Da-mi te rog o adresa sau nr de telefon al acelui producator. In caz contrar dai dovada de rautate si minciuna. Sau ai aruncat cuvintele doar asa, de stil, si atunci esti si iresponsabil pe deasupra..
Un kg de luminari la producator 5€/kg la biserica 2€/bucata asta-i realitatea mea.
1.nu o sa-ti dau nume pentru canu critic pe nimeni ci biserica care incearca sa se auto-desfinteze lasind astfel de practici.
2. si nu o fac pentru ca scuiza-ma pentru mine esti un nimeni care jigneste si isi spune sergiu...de ce asi face-o?

Nu am vazut sa-mi impuna cineva ceva la biserica.

In alta ordine de idei un ban poate fi dat fara sa-ti para rau doar daca ajungi la starea spirituala in care sa nu te bucuri atunci cand il castigi. Daca te-ai bucurat cand l-ai castigat, reversul medaliei se intampla atunci cand te desparti de el.

Ma intreb daca esti doar redus mintal sau esti un sfint? Probabil tu lucrezi dind 100% si daca-ti mai reduce din salariu nu te afecteaza cu nimic! Probabil ca de aceea sint romanii cu asa putin salariu, pentru ca nu-i afecteaza lucru asta.

In alta ordine de idei vad ca e plin forumul asta de inteligente supreme asa ca va voi cere un sfat: voi cum credeti ca ar trebui sa sa distribuie acele bunuri de cult (carti, icoane, cruciulite, metanii)?? Care ar fi o modalitate de a le aduce cat mai aproape de mase? Vreau raspunsuri concrete si argumentate

Eu nu-s inteligenta de care vorbesti dar in prostia mea, un pret fara adaos comercial, sau unul subventionat de biserica mi s-ar parea potrivit. Vrei ca omul sa citeasca, ajuta-L!
Vrei sa aibe o icoana, ajuta-l!
Fa concurenta librariei si magazinelor unde se vind icoane in sensul de a vinde mai ieftin!
Reply With Quote