Doamne ajuta!
[quote=dorinastoica14;280990]...dar sunt și singuri.Nu au pe nimeni care să se gândească la ei,să deschidă ușile medicilor, sa se roage pentru ei.
Draga Dorina, sa nu-mi fie luate ca lauda vorbele urmatoare, dar sa sti ca de cate ori intru intr-o biserica, de obicei la Sfanta Liturghie, si aprind lumanari pentru vii si adormiti, de fiecare data aprind o lumanare pentru " cei care nu au pe nimeni sa se roage pentru ei " si ma simt tare bine. Foarte rar, pe la diverse slujbe la Sfantul Maslu, mai aud cate un preot care-i pomeneste pe cei care nu au pe nimeni care sa-i pomeneasca. Ar fi bine ca fiecare dintre noi, sa ne gandim si la cei care sunt asa de singuri, de parasiti, de lipsiti de sansa de-a se simti iubiti, apreciati sau stimati.
Multumesc bunului Dumnezeu pentru grija pe care a avut-o fata de parintii mei, fratii si surorile mele ( suntem trei baieti si trei fete ). Parintii ne-au crescut in modestie, cu frica de Dumnezeu si in intelegere unii cu altii. Anii au cam trecut, am imbatranit si noi, fiecare avem copii si nepoti si fiindca tatal meu inca traieste, ne intalnim cu mult drag cu totii la casa parinteasca. Chiar suntem " falosi ", cum zice banateanul ( sau mandri in sensul bun al cuvantului ) cand ne intalnim si povestim cu tata, care anul asta va implini 92 de ani. Multa sanatate tuturor !