View Single Post
Vechi 23.08.2010, 22:59:02
mm mm is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Implicit Minunat

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Anamaria, citeste cu atentie ce spune Dumnezeu despre pacatul mostenit :

"Sufletul care păcătuiește va muri. Fiul nu va purta nedreptatea tatălui, și tatăl nu va purta nedreptatea fiului. Celui drept i se va socoti dreptatea sa, iar celui rău, răutatea sa." Iezechiel 18:2

Atunci cand David a spus ca "in pacat m-a zamislit maica mea" s-a referit la faptul ca a fost nascut de parinti care traiau in pacat. Insa Biblia spune [in acelasi capitol din Iezechiel, poti citi tot] ca un copil nu va fi pedepsit pentru pacatele parintilor decat daca le va face si el. Daca acel copil va merge pe calea neprihanirii nu i se va tine cont pacatul stramosesc.

In cazul bebelusilor putem spune clar ca ei nu au facut pacatele parintilor lor pentru ca nu aveau inca discernamant. Iisus a spus:

"De nu vă veți întoarce și nu veți fi precum pruncii, nu veți intra în împărăția cerurilor." Matei 18:3

De aici intelegem ca un suflet curat de copil este perfect compatibil cu Imparatia cerurilor.

In alta ordine de idei, noi suntem oameni rai, dar tot nu am trimite in iad niste suflete nevinovate care nu au pacatuit cu nimic. Cu cat mai mult Dumnezeu , care este bun, ii va lua la pieptul Sau pe acesti copilasi fara vina...

Eu zic sa nu mai ascultati la gurile rele. Oamenii si-au facut dogme care scartaie in practica, si automat vine momentul sa se impiedice in ele. Mai ales cand judecata este fara mila din partea oamenilor. Dar credinta este simpla : Dumnezeu este dragoste si tot ce face El este bun si desavarsit. Multa binecuvantare!
Intr-adevar, un raspuns minunat. Doriana, ai har.
Reply With Quote