[quote=iustin10;281021]
Ca ginerele dv sa ia salariul acela la primarie,3..4 oameni trebuie sa plateasca impozite luna de luna.Iar restructurarea ginerelui dv s-ar fi facut tocmai pt ca ceilalti 3..4 oameni au fost deja restructurati si nu mai pot plati dari.
Poate nu m-am facut suficient de inteleasa: daca restructurarile s-ar fi facut intre persoane cu contracte de munca pe perioada nedeterminata, era ok, dar primarul si-a angajat neamuri cu contracte pe perioada determinata fiindca posturile sunt blocate, iar acum cand s-a cerut a se face disponibilizare, dl.primar a propus a fi pusi pe liber persoane cu vechime in primarie pentru a-si mentine pe posturi pe cei din familie. Salariile in primarie sunt foarte mici, ca s-au taiat toate sporurile de care au beneficiat, si ginerele meu, cu facultate si masterat, ocupa trei functii grupate intr-un singur post.
Eu sunt tare fericita ca Maica Domnului mi-a ascultat rugaciunile, ca e greu sa ai copil mic de intretinut si sa te trezesti fara serviciu, mai bine fara 25% din salar! Pentru mine este clar o noua minune! Doamne ajuta!