View Single Post
Vechi 19.05.2007, 01:07:32
Catalina Catalina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2006
Implicit

Romani , in mesajele anterioare v-am adus la cunostinta ca am trimis nenumarate petitii catre aproape toate institutiile statului roman ,inclusiv d-lui presedinte ,pentru a ne ajuta sa scoatem adevarul la suprafata in cazul nostru si ca cei vinovati sa plateasca pentru faptele lor .Putini au crezut in povestea mea . Eu nu am mintit niciodata cu nimic si nici nu am de gand sa mint cu ceva nici pe viitor .
Am demonstrat cu o dovada in mesajul anterior ca procurorul Nicodim Ioan a savarsit un fals in inscrisuri . De ce justitia nu vrea sa vada aceste falsuri si toate celelalte ilegalitati din acest dosar ?
De ce romani trebuie ca un om sa indure atata umilinta si batjocora pentru a fi crezut si pt a i se face dreptate ?
Stiti cate lacrimi mi-au curs din cauza acestor oameni rai ? Rauri de lacrimi mi-au brazdat fata , de mi-au distrus chipul , care in urma de acest tragic eveniment era un chip vesel si plin de viata .
Azi am primit din nou raspuns de la dl presedinte , Traian Basescu .I-am trimis din nou un e-mail in care ii povesteam cum merge cazul nostru .
Nimeni nu a crezut ca dl presedinte , Traian Basescu are cunostinta de acest caz .
Sper ca dl presedinte sa ceara institutiilor competente ca acest caz sa fie cercetat cu atentie si ca cei vinovati sa fie trasi la raspundere pentru faptele ilegale pe care le-au savarsit .

----------------------------------------------------------
Fri, 18 May 2007 21:30:00 +0300 (EEST)
Subject: Re: Avem nevoie de ajutor , dle presedinte ( Cazul Mihalcea )
From: traianbasescu@presidency.ro Add to Address Book Add Mobile Alert
To: "mihalcea catalina" <katy_beauty_style@yahoo.com>

Buna seara doamna Mihalcea,

Va asigur ca voi face din nou interventiile legale in cazul
dumneavoastra.
Politia si justitia trebuie sa scoata la lumina adevarul.
La revedere,

------------------------------------------------------------------------
Reply With Quote