Citat:
În prealabil postat de Daniel777
Asta e buna ca parte teoretica, pe mine m-ar interesa si partea practica. As vrea, daca e posibil,sa spuna fiecare ce considera ca are de prisos, mai mult decat trebuie,care se incadreaza in categoria lux si ii poate aduce probleme pe calea mantuirii. (...) as vrea sa vad daca sunt care semnaleaza ca unele din acestea le slabesc credinta.
|
Esti interesat de "partea practica" numai dintr'o curiozitate care nu e buna.
Ce am scris este foarte practic. Daca nu il vezi practic, nu pot spune mai mult.
Reciteste: "Nici multime de bani, nici multe case, nici doua masini, nici chiar una, nici multe telefoane mobile, nici LCD, nici digitalizarea a toate. Ceva banuti si o camera sunt de ajuns. Ne'am obisnuit insa cu luxul, cu abundenta, cu mofturile, iar cand costurile acestora crest, incepem sa ne plangem."
Prea multe haine, prea multe schimburi. A umbla curat nu inseamna a te schimba zilnic in alte si alte haine.
Prea multe obiecte de prisos prin case. Prea multe fapte nefolositoare. Ne inhamam singuri la griji gratuite.