Citat:
În prealabil postat de Erethorn
Domnule colaps, dupa parerea dumneavoastra, a te ruga sfintilor catolici este ok ? Cel ce se roaga unui sfant catolic iar apoi afirma cu tarie ca acel sfant l-a ajutat, se mai poate numi ortodox ?
|
Nu există Sfânt catolic sau ortodox, există doar Sfinți. Sunt sigur că Sfinții pe care tu îi numești „catolici” au fost răsplătiți de Dumnezeu nu pentru urmarea rânduielii catolice și a ereziilor acesteia, ci pentru că păstrau dreapta credință în inima lor. De altfel, sunt sigur că un Sfânt „catolic” nu ar fi promovat niciodată ideea de purgatoriu, spre exemplu.
Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe
Nu, dragul meu frate, nu sunt pro-ecumenism. Am raspuns doar indemnului fratelui TreciLaRugaciune (Amin!) si am spus, in numele Sfintei Treimi, NU!
|
Iertare, am înțeles greșit.
Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
|