Subiect: Sunt sarac!
View Single Post
Vechi 24.08.2010, 20:14:36
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Nu stiu cum vad altii lucrurile,eu insa nu aspir la bogatie. Vreau doar un trai decent,atat. Adica o locuinta cat se poate de modesta,o sotie buna (si frumoasa ),copii frumosi si sanatosi si sa alcatuim o familie crestina. Desi nu cer prea mult realizez ca este cam imposibil sa pot dobandi asa ceva in Romania. Nu stiu,uneori simt ca nu mai pot,ca sunt la capatul puterilor si al sperantei,viitorul imi pare atat de vag cateodata... Noroc ca exista Dumnezeu,simt ca El e singura speranta,singurul Caruia Ii pasa.
Da, marea compensație este Credința ! Foarte bine ai pus punctul pe I precum a pus și Dorina , și Zaharia , și Ory , și mulți alți useri, fiecare adăugând un strop de înțelepciune . Da, d'le , Credința nu poate nimeni să ne-o ia, ci doar să ne-o tulbure o țâră, dar ăsta e marele "farmec"și marea putere a ei ! Casa, mașina, pantalonii după noi se duc, dar Credința rămâne în suflet și aici și-n veșnicie , acum și pururea și-n vecii , vecilor ! Amin !