Lociuesc într-un județ foarte sărac(poate cel mai sărac)și aparțin acelei categorii defavorizate de cetățeni care am pierdut serviciul la o vârstă la care greu,aproape imposibil este a-ți mai găsi ceva de lucru și totuși...
Suntem îmbrăcați,spălați,trăim decent(avem toate urilitățile) pe care le plătim lunar și rămânem cu foarte puțin după ce le plătim dar cu chibzuință ne descurcăm.
Lucrăm o grădină cu multă dragoste și aceasta ne răsplătește cu tot ce este necesar într-o gospodărie.Avem și câteva păsări.Ce nu consumăm conservăm sau congelăm astfel încât mai ales în posturi avem ce ne trebuie.
De ce spun acestea? Sunt mulți care au curtea plină de buruieni și care cumpără totul.Aceia sunt săraci dar și leneși.
Mai sunt și mulți care au grădini la țară și animale,Aceștia au,mai și vând din surplus.Poți cumpăra de la ei produse naturale și ieftine aduse acasă.
Să știți că aici unde locuiesc eu,în cel mai sărac județ din țară dacă mă uit doar în jurul meu numai cei leneși sunt săraci cu adevărat .
Restul au venituri mici și foarte mici dar trăiesc decent așa cum trăim și noi din pensiile mici pe care încă le mai primim, dar și din truda noastră.
Nu mergem în concediu căci nu ne permitem,dar o carte din când în când mai cumpărăm, mai mergem într-un mic pelerinaj.
Mulțumim lui Dumnezeu pentru toate.
Last edited by dorinastoica14; 24.08.2010 at 23:47:52.
|