View Single Post
Vechi 25.08.2010, 00:13:04
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec77 Vezi mesajul
Cum sa cred ca Sfintii Apostoli au fost "teleportati", de pe unde erau imprastiati, la locul inmormantarii Maicii Domnului, de vreme ce nici un Sfant Apostol nu scrie o vorbulita despre acest eveniment? Nu credeti ca asa ceva intra la categoria "basme"?
dar Daniel cand a fost hranit in groapa cu lei de catre proorocul Avacum care a calatorit in spatiu-timp cu "viteza" Duhului Sfant cu care se putea deplasa ingerul?
". Și era atunci Avacum prooroc în țara Iudeilor și acela fiersese fiertură, și a pus pâine în scafă, și mergea la câmp să ducă secerătorilor.
41. Și a zis îngerul Domnului câtre Avacum: Du prânzul care-l ai, în Babilon, lui Daniel, în groapa leilor.
42. Și a zis Avacum: Doamne! Babilonul nu l-am văzut și groapa n-o știu unde este!
43. Și l-a luat îngerul Domnului de creștet și, ținându-l de părul capului său, l-a pus în Babilon deasupra gropii, întru repeziciunea duhului său.
44. Și a strigat Avacum zicând: Daniele! Daniele! Ia mâncarea pe care ți-a trimis-o ție Dumnezeu.
45. Și a zis Daniel: O, Ți-ai adus aminte de mine, Dumnezeule, și n-ai părăsit pe cei care Te caută și Te iubesc pe Tine!
46. Și s-a sculat Daniel și a mâncat; iar îngerul Domnului îndată a dus pe Avacum la locul său. " Istoria omorârii balaurului și a sfărâmarii lui Bel cap 1

sau sfantul Filip care a calatorit tot in Duhul Sfant?
"Iar când au ieșit din apă, Duhul Domnului a răpit pe Filip, și famenul nu l-a mai văzut. Și el s-a dus în calea sa, bucurându-se.
40. Iar Filip s-a aflat în Azot și, mergând, binevestea prin toate cetățile, până ce a sosit în Cezareea. " fapte 8,39-40

stiu ca nu veti accepta argumentele scripturistice... ca nu scrie "negru pe alb" in Sfanta Scriptura. INSA NICI DESPRE INVIEREA LUI MOISE IN TRUP NU SCRIE IN SFANTA SCRIPTURA SI TOTUL MOISE CEL INVIAT DIN MORTI SE ARATA PE MUNTELE TABOR LA SCHIMBARAEA LA FATA A DOMNULUI HRISTOS IISUS.

"la Dumnezeu toate sunt cu putinta" luca 1,43
Reply With Quote